2 Ay Önce Rize`den Van`a Gitmişti

2 Ay Önce Rize`den Van`a Gitmişti

Van`da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalarak yaşamlarını yitiren Uzman Çavuş ve ailesi 2 ay önce Rize`den Van`a tayin olmuştu

Annesi ve babasını daha önce kaybeden Uzman Jandarma Çavuş Abdülkadir Tekin, daha önce Rize'de görev yaptığı, 2 ay önce tayininin Van`a çıktığı belirlendi. Oturdukları apartmanın enkazı altında çocukları ve eşi ile birlikte hayatını kaybeden uzman çavuşun 2 yıl sonra emekli olacağı belirtildi.

Van`ın Erciş ilçe merkezinde 7.2 büyüklüğündeki deprem ile yerle bir olan ve bir çok kişiye mezar olan Dağ Apartmanı`nda oturan Uzman Çavuş Abdülkadir Tekin (39), eşi Gülümser (36), kızları Yeşim (16) ve Feyza`nın (11) cansız bedenlerine ulaşıldı. Erciş E Tipi Cezaevi`nde görevli olan Kırıkkaleli uzman çavuş, eşi ve 2 kızının cesedi yakınları tarafından teşhis edilirken, Tekin ailesinin fertlerinin cenazeleri uçakla Ankara`ya, oradan da helikopter ile Kırıkkale`ye götürüldü.

Tekin ailesi için Kırıkkale`nin Gündoğdu Mahallesindeki cenaze törenine Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Ankara Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Musa Çetin, Kırıkkale İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, kalabalık bir vatandaş grubu ile ölenlerin yakınları katıldı. Cenazeler, kılınan namazın ardından Kırıkkale`nin Yuva mezarlığında toprağa verildi.

Uzman Çavuş Tekin ve ailesinden geriye mutlu günlerinde aile dostları ile çektikleri bir fotoğraf kaldı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.