270 Kiloluk Kadını İtfaiye Evden Çıkardı

270 Kiloluk Kadını İtfaiye Evden Çıkardı

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde oturan ve gribal enfeksiyon geçiren 270 kilo ağırlığındaki kadın, itfaiye tarafından 45 dakikalık çalışma sonucu evden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kirazlık Mahallesi İstasyon Sokak'ta oturan 270 kilo ağırlığındaki Halime Kavak'ın hastaneye götürülmesi için Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan yardım istendi. Evinden çıkartılmak için ilk önce balkonu kırılıp itfaiye ekipleri tarafından alınmak istendi. Fakat evin kapılarından sığmayan kadın, daha sonra merdivenden aşağı indirilmek istendi. Hızla artan kilolarından dolayı yatağa mahkum olarak yaşayan 270 kilo ağırlığındaki Halime Kavak, itfaiye erleri, sağlık ekipleri ve çevrede bulunan vatandaşlar tarafından apartmanın merdiven kenarındaki duvarlar kırılarak aşağı indirildi.

  Hastayı 45 dakikalık bir çalışma sonucu çıkardıklarını söyleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Arama Kurtarma Grup Amiri Yılmaz Bakkaloğlu, "Hasta 270 kilo ağırlığında. İkinci kattan merdiven asansörü ile indirmek istedik, fakat aşırı kilosu sebebiyle kapılardan geçemedi. Merdivendeki duvarları kırarak vatandaşı ambulansa teslim ettik" dedi.
Büyük uğraş sonucu iki katlı evden çıkarılan 270 kilo ağırlığındaki kadın, daha sonra hasta 112 Acil ambulansı ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.