3. Rize Günleri'nin Tarihi Belli Oldu

3. Rize Günleri'nin Tarihi Belli Oldu

Rize Valiliği ve Rize Dernekler Federasyonu öncülüğünde "Çayın Başkenti Başkentte" sloganıyla yapılması planlanan 3.Rize Günleri'nin tarihi belli oldu.

Rize Valiliği ve Rize Dernekler Federasyonu öncülüğünde "Çayın Başkenti Başkentte" sloganıyla yapılması planlanan 3. Rize Günleri'nin tarihi belli oldu. Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan etkinlikler 2-5 Mart 2012 tarihleri arasında yapılacak.

3. Rize Günleri'nin hazırlıklarına, Rize Valiliği toplantı salonunda Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu başkanlığında düzenlenen geniş katılımlı bir toplantı ile başlandı. Toplantıda, Rize Dernekler Federasyonu Başkanı Süleyman Basa tarafından katılımcılara etkinlik hakkında bilgi sunuldu.

Toplantının sonuç bölümünde, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, yaptığı değerlendirme konuşmasında, 2-5 Mart tarihleri arasında üçüncüsü gerçekleştirilecek olan etkinlikler sayesinde, kalite çıtasını daha da yükselttiklerini söyledi. Vali Hacımüftüoğlu, şöyle dedi:

"Bundan dolayı bu seferki organizasyonda daha iyisini yapabilmek için Rize'deki çalışmalarda valilik olarak biz, kaymakamlıklar, belediyeler ve sivil toplum kuruluşları, organizasyonun Ankara ayağında ise Rize Dernekler Federasyonu'nun daha sistematik ve organize çalışması gerekmektedir. Gerçekleştirmeyi planladığımız Rize Günleri'nin amacına yönelik daha önceki organizasyonlarda yaşadığım bir anımı sizlerle paylaşmak istiyorum; bir anne çocuğu ile valiliğimizin standını gezerken Rize fotoğrafına bakarak, anne çocuğuna Rize'deki evebeyinlerinin evlerini gösteriyordu. Bu esnada çocuğun tepkisi çok dikkatimi çekmişti. Çocuk annesine "Peki biz ne zaman gideceğiz oralara?" diye sordu. İşte bu sözü duyunca amacımıza ulaştığımız yönünde bende bir kanaat oluşturdu. İl dışında yaşayan Rizelilerin Rize'ye gelmelerini, diğer insanların da ilimizi, bölgemizi tanımasını ve keşfetmelerini sağlamak için daha mükemmel bir organizasyon yapmalıyız."


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.