3. Rize Tanıtım Günleri 2012

3. Rize Tanıtım Günleri 2012

Bu sene 3’sü gerçekleştirilen Rize tanıtım günleri Ankara Atatürk kültür merkezinde başladı.

Kar yağışı ve soğuk havaya rağmen ilk günde vatandaşlar Rize’yi her yönüyle tanımak için sabırsızlıkla bekledikleri stantlara akın ettiler.

Bir taraftan tulum sesi diğer taraftan çayı,balı,atmacası,el sanatları ve yöresel kıyafetleri ile görsel şovu andıran Rize tanıtım günlerinde bakır işlemeli başbakan Erdoğan ve cumhurbaşkanı Abdullah gül portresi de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Açmış olduğu standa ve canlı yayınları ile Rize tanıtım günlerine en ciddi desteği sağlayan yerelden ulusala sloganı ile Çay Televizyonu da ilk günden canlı yayınlar ile Ankara’ya gidemeyen vatandaşların özlemini gidermeye başladı.

Çay TV standında ilk günü değerlendiren Rize dernekler federasyonu başkanı Süleyman basa her yönüyle Rize günlerinin ilk gün olmasına rağmen yoğun bir kalabalıkla başladığını soğuk havaya rağmen vatandaşların ilgisinin oldukça yoğun olduğunu söyledi


Eski milletvekili Lütfü Çırakoğlu da özlem gidermek isteyenleri burada bulduklarını her şeyiyle Rize’nin kültür merkezinde olduğunu söyledi.

Stantları dolaşan Ak Parti Rize milletvekili Hasan Karal’da hemşerileri ile böylesine güzel bir ortamda buluşmanın mutluluğunu yaşadığını her yönüyle Rize’yi yaşamak isteyenleri Atatürk kültür merkezine davet ettiğini kaydetti.

Rize tanıtım günleri 5 mart pazartesi gününe kadar Atatürk kültür merkezinde devam edecek ve çay televizyonu etkinlileri gidemeyenlerle buluşturmayı sürdürecek


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.