39 derece ateşle 90 dakika

39 derece ateşle 90 dakika

Galatasaray'ın bu sezonki flaş ismi Felipe Melo'nun, Ankaragücü maçı öncesinde ateşi 39 dereceye yükseldi. Brezilyalı yıldız, buna rağmen ilk 11'de sahaya çıktı ve son dakikaya kadar mücadele etti

Sergilediği futbolla, mücadeleci yapısıyla ve taraftarla kurduğu iletişimle kısa sürede Sarı-Kırmızılılar’ın yıldızı olan Felipe Melo, Ankaragücü maçında neden Pitbull olduğunu bir kez daha kanıtladı. Brezilyalı futbolcunun, maçtan bir gece önce soğuk algınlığı nedeniyle hastalandı. Ateşi 39 dereceye kadar çıktı. Bunun üzerine Fatih Terim, önce kulüp doktorlarıyla bir görüşme yaptı, ardından Melo’yla konuşarak, kötü hissediyorsa kendisini oynatmayabileceğini söyledi.

Ancak yıldız futbolcu, 39 derece ateşi olmasına rağmen oynamak istediğini belirterek, hocasından forma istedi. Fatih Terim buna rağmen maç saatine kadar bekleme kararı aldı. Maçtan bir saat önce Felipe Melo’yla bir kez daha görüşen İmparator, oyuncusunun ısrarı üzerine kendisine ilk 11’de yer verdi. Tecrübeli çalıştırıcı, hasta olmasına rağmen mücadeleci yapısından bir şey kaybetmeyen Melo’ya maç boyunca sık sık durumunu sordu. Herhangi bir sıkıntı yaşamayan Brezilyalı, 90 dakika boyunca sahada kalarak büyük bir özveri gösterdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.