4 büyükler elele!

4 büyükler elele!

Türk futbolunun lokomotifi 4 Büyükler depremzedeler için seferberlik ilan etti

Van için el ele Süper Lig’in 4 Büyük Kulübü Van’da yaşanan deprem felaketinin ardından seferberlik ilan etti... TFF Başkanı Aydınlar da gerek Acıbadem’le gerekse kişisel yardıma hazır olduğunu ifade etti

-Van’da meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremin ardından tüm Türkiye bölgeye yardım ve gıda malzemeleri göndermek için tek vücut olurken, Türk futbolunun lokomotifi 4 Büyükler de depremzedeler için seferberlik ilan etti.

-F.BAHÇE

Başkan vekili Nihat Özdemir “Van için biz de elimizi taşın altına sokacağız.. Hasılatı bağışlamak olur, başka şey olur.. Yöntemini arıyoruz” dedi. Bugün karar verilecek ancak Feneriumlar’dan kışlık ürünler gönderildi bile.

-G.SARAY

Kendisi yüklü bir bağış yapacak olan başkan Ünal Aysal yönetim kurulu toplantısında yarınki G.Antep maçının hasılatını Van’a bağışlamayı teklif etti. Ardından hasılatın Van’a bağışlanma kararı alındı ama bu para direkt banka borçları tarafından kesildiği için formül değişti. Yönetim bireysel olarak toplayacağı, hasılatı da geçecek olan bir yardımda bulunacak.

ARENA’DAN TIR KALKACAK

-KULÜP taraftarlarla ortak yürüttüğü organizasyonla da 2 yardım tırı gönderecek. 10 bin adet kıyafet, 4 ton kuru gıda yiyecek ve bin adet battaniye taşıyan ilk tır yöneticiler Sedat Doğan ve Emir Sarıgül’ün refakatinde yola çıkarken, diğeri ise yarın Antep maçı öncesinde Batı tribününde boş olarak bekleyecek. Sarı-kırmızılıların getireceği yardım malzemeleri bu araca yüklenecek ve saat 23.00’te Van’a hareket edecek.

-BEŞİKTAŞ

Başkan Yıldırım Demirören, Van’da yeni bir öğrenci yurdunu inşaa ettirecek. Kartal Yuvası’ndan kaşkol, mont, eldiven, bere gibi ürünler acil olarak yola çıkarıldı. Sevkiyat bürolarından nelere ihtiyaç olduğunun belirlenmesinin ardından yeni sevkiyatlar da yapılacak. Ayrıca yönetim Beşiktaş olarak ne yapılacağına acilen karar verecek.

-TRABZONSPOR

Sadri Şener, TS Club’ın internet üzerinden 1 haftalık gelirini Van depremzedelerine bağışlama kararı aldıklarını ifade etti. Şener ayrıca taraftarlarına “Trabzonsporlular ona göre yapsın alışverişini...” çağrısında bulundu.

-TÜRK futbolunun patronu, TFF Başkanı M.Ali Aydınlar da gerek sahibi olduğu Acıbadem Sağlık Grubu, gerekse kişisel olarak Van’a elinden hangi yardım geliyorsa yapacağını ifade ederken G.Antep ve diğer kulüplerden de yardım yağdı.

GALATASARAY

2 tır yolda. G.Antep maçının hasılatı verilemediği için bu rakamı aşacak bir yardım toplanıyor

FENERBAHÇE

Fenerium’lardan kışlık ürünler dün yola çıktı. Asıl yardıma bugün yönetimde karar verilecek..

BEŞİKTAŞ

Başkan Demirören öğrenci yurdu inşaa ettirecek. Kartal Yuvaları’ndan yardım malzemeleri yola çıktı

TRABZON

TS Clup’larda internet üzerinden yapılan ürün satışlarından elde edilecek 1 haftalık gelir Van’a yollanacak

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.