Abla kardeşini boğarak öldürdü

Abla kardeşini boğarak öldürdü

Gaziantep'te 34 yaşındaki Hatice Arık, kızkardeşi 21 yaşındaki Aysel Çolaksel'i çıkan tartışmada boğazını sıkarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Polise, tartışma sırasında kardeşinin boğazını sıktığını söyleyen Arık adliyeye sevk edildi.

 Olay, dün öğleden sonra Karataş Mahallesi 421'inci sokakta meydana geldi. 2 çocuk annesi Hatice Arık, kendisi gibi evli ve 2 çocuğu bulunan kızkardeşi Aysel Çolaksel'i evinde ziyarete gitti. Ziyaret sırasında Hatice Arık, eşiyle problemler yaşadığı ve şiddet gördüğünü söyleyen kızkardeşine, boşanmasını tavsiye etti. Çolakel'in bunu kabul etmemesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Aysel Çolaksel iddiaya göre ablasını evden kovdu. Bu duruma öfkelenen Hatice Arık da kızkardeşinin boğazını sıktı. Bir süre sonra Aysel Çolaksel'in hareketsiz kaldığını gören ablası durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Ambulansla Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne götürülen ve Aysel Çolaksel'in öldüğü belirlendi. Ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, abla Hatice Arık gözaltına alındı.

'BOĞAZINI SIKTIM'

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Hatice Arık, tartışma sırasında kardeşinin boğazını sıktığını itiraf etti. Eşiyle problemler yaşayan kardeşini ziyarete gittiğini söyleyen Arık, "Amacım eşiyle arasının düzelmesine yardımcı olmaktı. Ama o bana hakaret etti ve kovdu. Bir anda öfkelendim ve tartışma sırasında boğazını sıktım. Hareketsiz kaldığını görünce de sağlık ekiplerinden yardım istedim. Öldüğünü öğrenince şoke oldum" dedi.

Hatice Arık, polis sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.