Adana'da Maç Sonrası Açıklamalar

Adana'da Maç Sonrası Açıklamalar

Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır da futbolcularını ilk yarıda oynadıkları oyundan dolayı tebrik ettiğini, Adanaspor`un ise ikinci yarıda kendilerinden daha iyi performans gösterdiğini söyledi.

Maçı yöneten hakemin penaltı verdikten sonra kararını değiştirdiğini hatırlatan Korukır, şöyle konuştu: "Saygı duyuyorum ama o zaman benim oyuncuma hakemi kandırdığı için sarı kart göstermesi lazım. Çelişmeyeceksin. Aslında Jallow`a yapılan hareketin penaltıyla hiç alakası yok, penaltı çalması bile hata ama daha önce Onur`a yapılan hareket penaltı."

Korukır, Adanaspor`un attığı ikinci gol öncesi de faul olduğunu iddia ederek, "Keşke bu maçtan sonra hakemi konuşmasaydık" dedi.

Adanaspor`un hakkını teslim ettiğinin altını çizen Korukır, "Ama lütfen bu ligi daha ciddiye alsınlar, bu lig daha namuslu lig" diye konuştu.

Korukır, bir gazetecinin, "Hakemlere mi söylüyorsunuz bunu" demesi üzerine, "Herkese söylüyorum. Bu lig çok namuslu bir lig, bu ligi ciddiye alsınlar" ifadesini kullandı.

RİZESPORLU FUTBOLCULARIN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

  Rizespor’un deneyimli oyuncusu Fahri Tatan ise kendileri açısından kötü bir sonuç olduğunu ifade ederek,“Kaybedilmiş 3 puan var ama bu bizi hedefimizden saptırmış değil. 21 puanımız var. 6 maçımız var. İlk yarıyı 30 puanın üstünde bitireceğimizi düşünüyoruz. Çünkü bizim iyi bir takımımız var. Bugün ilk 11’de oynayan 7 oyuncumuz yoktu. Sakatlıklar bir türlü yakamızı bırakmıyor. Çok talihsiz bir şekilde gidiyoruz. Nazar değdi herhalde” şeklinde konuştu.

  Rizespor’dan Murat Sözgelmez, ilk yarı oyunun başa baş geçtiğini kaydederek, “İkinci yarı talihsiz bir gol yedik. Deplasmanda ikinci golü yediğiniz zaman maçı çıkarması biraz zor oluyor. Adanaspor’u tebrik ediyoruz. İyi top oynadılar. Biz aslında buraya galibiyet alarak liderliğimizi korumak için gelmiştik. Eksiklerimiz de vardı. Bunun bilincinde çıktık sahaya. Önümüzde Karşıyaka maçı var. O maçı kazanıp bu maçı telafi etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

ADANASPOR CEPHESİ

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor`un teknik direktörü Levent Eriş, "Adanaspor`suz bir yarış olmaz. Bu yarışın en güçlü adaylarından biriyiz" dedi.

Eriş, 2-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada, bu maçta galip gelip üst sıralarda kendilerine yer bulmak istediklerini, bunu da başardıklarını söyledi.

Türkiye liglerinin en genç takımlarından biri olmalarına rağmen çok kaliteli oyun oynadıklarını belirten Eriş, maçta önemli pozisyonlar elde ettiklerini vurguladı.

Eriş, taraftar desteğinden de memnun kaldığına değinerek, şöyle konuştu:"Onlardan sabırlı olmalarını istiyorum. Adanaspor`suz bir yarış olmaz. Bu yarışın en güçlü adaylarından biriyiz. Kimseye olmayacak şeyin peşinden koşması için kelimeleri sarf etmedik. Yaptıklarımızı bir daha başaracağız diye yola çıktık. Bu desteği kötü zamanlarda da vermeleri gerekir."

Eriş, bir gazetecinin hakemin verdikten sonra iptal ettiği penaltı kararıyla ilgili sorusu üzerine, "Benim oradan görme şansım yoktu ama en iyi gören yardımcı hakemdi. Oyuncularım da penaltı olmadığını söylüyor. Ben de onlara inanırım" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.