ahmet minder’i başbakan erdoğan’a şikayet etti

ahmet minder’i başbakan erdoğan’a şikayet etti

başbakanımızın sevgisini sabote ediyor

Rize’nin Güneysu ilçesinde şahsına ait binaya astığı pankart ile belediye başkanını Başbakan Recep Tayip Erdoğan a şikâyet etti. Başbakanın akrabası olan çay fabrikası sahibi Vahdet Erdoğan,  Güneysu belediye başkanı Ahmet Minder in şahsı davrandığını ve usulsüzlük yaptığını savunarak başbakan Recep Tayip Erdoğan’a yazdığı mektubu pankart olarak kendi binasına astı. Tüm girişimlerine rağmen sonuç alamadığı için böyle bir yöntem sergilemeye karar veren Vahdet Erdoğan astığı pankartın Güneysu Belediyesi tarafından indirilmeye çalışıldığını fakat kendisinin buna engel olduğunu belirtip ben dün emniyet müdürümüze söz vermiştim, sözümü yerine getirerek pankartı indirdim dedi.



Yaşadığını iddia ettiği sıkıntıları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bir mektupla bildiren Vahdet Erdoğan’ın mektubunda yer alan ifadeler şu şekilde: “ Değerli ülkemizin saygı değer başbakanı; Değerli şahsiyetinize saygı ve sevgiyle laik olmaya özen gösteren Güneysu halkı sizlerin öneri ve desteği ile Güneysu Belediye başkanlığına seçmiş olduğumuz Sayın Ahmet Minder Güneysu halkının şahsınıza olan saygısını sabote etmekle birlikte Güneysu da yapılan keyfi ve adaletten yoksul imar uygulamaları ile Rize-Güneysu karayolunu ve imar planlarını perişan etmekte ve Güneysu halkının ve siz değerli Başbakanımızın Her seferinde Güneysu” ya gelişinde bir sürü tatsız olaylara sebebiyet vermektedir. Bu nedenle Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder hakkında gerekli araştırmayı yaptırıp gereğini yapmanızı saygıyla arz ve talep ederim.

Yaşadığı olayı anlatan Vahdet Erdoğan Mahkemede kazandığım davaları Güneysu belediye başkanı takmıyor, fabrikamın olduğu yerden geçen karayolları 22 metre olması gerekirken 14 metreye düşürülmüş, hakkımı aramak için Başbakanımıza ulaşmaktan başka çarem kalmadı dedi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.