AK PARTİ ANKARA 1'İNCİ BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI FERİT KERMEN, "6'LI MASANIN DEVLET, MİLLET, BAYRAK VE ÜLKEYE HİZMET GİBİ BİR DERTLERİ YOK" DEDİ

AK PARTİ ANKARA 1'İNCİ BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI FERİT KERMEN, "6'LI MASANIN DEVLET, MİLLET, BAYRAK VE ÜLKEYE HİZMET GİBİ BİR DERTLERİ YOK" DEDİ

AK Parti Ankara 1'inci Bölge Milletvekili Aday Adayı Ferit Kermen, "6'lı masanın devlet, millet, bayrak ve ülkeye hizmet gibi bir dertleri yok" dedi.

FERİT KERMEN ÇAYTVHABER BÜLTENİ HABERİ

AK Parti Ankara 1'inci Bölge Milletvekili Aday Adayı Ferit Kermen, aday adaylığı ve seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 2001 yılından bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer aldığını belirten Kermen, 2016 yılında itibaren ise Gölbaşı'nda AK Parti İlçe Başkanlığı kademelerinde görev yaptığını söyledi. Bu yola çıkarken hayal ve hedefleri olduğunu anlatan Kermen, "Amacım hemşerilerimi Ankara'da temsil etmek. Bu doğrultuda 6 yıl teşkilatlarda görev yaptım. Çorum dernekleri ile yakın temas içerisinde oldum. Hemşerilerimizle yakından dertleştik. İnsanlarla yakın iletişim içerisinde oldum. Çankaya'da iş faaliyetlerim oldu. Ankara'dan aday olursam 1'inci bölgede yaşayan tüm hemşerilerimin desteği ile AK Parti'nin oylarının yükselmesine katkı sağlayacağımı hedefliyorum" dedi.

ferit-kermen-12.jpg

'MİLLETİMİZ DOĞRU KARARI VERECEKTİR'

Dünyanın güçlü bir Türkiye profili istemediğini söyleyen Kermen, sözlerini şöyle sürdürdü:
 "Güçlü bir Türkiye olduğu zaman dünya, Ortadoğu coğrafyasında istediğini yaptıramıyor. Alıştılar. Maşaları dün FETÖ'ydü, PKK'ydı, çeşitli siyasi gruplardı. Bugünde ABD'nin başkanı adaylık sırasında alenen söyledi. Recep Tayyip Erdoğan'a karşı muhalefeti destekleyeceğiz dedi. Bugün ABD kimi destekliyor. 6'lı masayı destekliyor. PKK yöneticileri 6'tılı masayı destekliyor. Avrupa 6'lı masayı destekliyor. Bunların amacı Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek. Bunların devlet millet bayrak ve ülkeye hizmet gibi bir dertleri yok. Olsa bunu yapmazlar. Bay Kemal bizim dini değerlerimizi çiğneyerek geliyor. Dün seccade, ondan önce baş örtüsüne 'bez parçası'ydı demesi. Seçim zamanında Ramazan'da iftar sofralarına gidiyor. Ezan okunmadan orucu açıyor. Gerçekten bunların hassasiyeti yok. Biz dinimiz gereği saygı göstermemiz gerekiyor. Hele de bir lidersen hele de bir Cumhurbaşkanı adayıysan. Millet samimiyete önem veriyor. Milletimiz bunun farkında. Milletimiz feraset sahibidir. Bu 6'lı masa oluşumunu görüyor. Bir yanda diyor topunu, tankını, uçağını yapan gazını çıkaran bir ittifak var. Devletini, milletini, dinini seven ecdadını takip eden bir ittifak var. Ayasofya camisini açan Reis. Biz inananlar için bu bile yetiyor. Atasının mirasına sahip çıkıyor. Mazlumlara sahip çıkıyor. Milletimiz doğru kararı verecektir. 14 Mayıs'ta milletimizin doğru kararı vereceğine inanıyorum" dedi. 

ferit-kermen-13.jpg

'BİZİMDE SORUMLULUKLARIMIZ VAR'

Halka hizmet etmenin Hakka hizmet etmek olduğunu söyleyen Kermen, "Bu anlayışla siyaset yapıyoruz.  Benim makam mevki talebim yok. Hz. İbrahim için yanan ateşe su taşıyan karınca misali. Bizim de bu davaya bir hizmetimiz olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın nasıl neferliğini yaparız bunun derdindeyiz. 3 saatlik uyku ile yaşayan bir Cumhurbaşkanımız var. Kendini millete ülkesine adamış. Bizim de sorumluluklarımız var. Bana ne diyemiyoruz. Bizim inancımız gereği sorumluluklarımız var. Nerede bir taş gördüysek elimizi taşın altına koyuyoruz. Bundan dolayı beni temsil eden, benim görüşüme, dinime, bayrağıma sahip çıkan Cumhur İttifakıdır. Birisi atasının mirasına sahip çıkıyor, müzeden camiye çeviriyor.  Diğer benim kutsalım olan seccademe ayakkabı ile basıyor. Ben bir inanan olarak nerede olmam gerekiyor. Bu nedenle sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayız" diye konuştu. 

'YARIN BUGÜNDEN DAHA İYİ OLACAK'

Türkiye'de kronikleşen sorunların çözüldüğüne söyleyen Kermen, " Ülke olarak doğalgaz ve enerji için ödediğimiz 100 milyar dolar yarın vatandaşlarımızın cebinde kalacak. Yarın bugünden daha iyi olacak. Bugün bazı sıkıntılar olabilir. Ama bunlar geçicidir. Biz geçmişte yaşadıklarımızı anlatacağız. Gençlerimiz gelecekte refah seviyesi daha yüksek bir ülkede yaşayacak" ifadelerini kullandı. 

ferit-kermen-14.jpg

'14 MAYIS'TA CUMHUR İTTİFAKI'NI DESTEKLEYECEĞİZ'

Vatandaşlara seslenen Kermen, "Kırgınlıklar, dargınlıklar olabilir. Kişisel beklentiler karşılanmamış olabilir. Ama gerçekten bu seçim hak ve batılın seçimidir. Burada nerede durduğun önemlidir. Hepsini bir kenara bırakarak devlet, bayrak, din, vatanın için Allah'ın izniyle 14 Mayıs'ta Cumhur İttifakını destekleyeceğiz. Türkiye'nin yeni yüzyıl fişeğini hep birlikte ateşleyeceğiz" dedi.

AK PARTİ ANKARA 1'İNCİ BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI FERİT KERMEN - PROGRAM TEKRARI İZLE

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.