AK Parti, Erzurum il kongresini stadyumda yapacak

AK Parti, Erzurum il kongresini stadyumda yapacak

AK Parti Erzurum İl Teşkilatı, 4. Olağan Kongresi'ni 29 Haziran Cuma günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla şölen havasında gerçekleştirecek.

ERZURUM  Ak Parti Erzurum İl Teşkilatı, 4. Olağan Kongresi'ni 29 Haziran Cuma günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla şölen havasında gerçekleştirecek.

Ak Parti Erzurum İl Başkanı ve başkan adayı Murat Kılıç, şehrin tarihi bir kongreye ev sahipliği yapacağını söyledi. Kılıç, şehir stadyumunda bayram havasında düzenlenecek kongreye yaklaşık 30 bin kişinin katılımının beklendiğini ifade etti.

Kongre öncesinde Mükerrem Kemertaş, Mehmet Çalmaşur, Didem Dilara Duman ve Tuncay Kemertaş'ın halk konseri vereceğini de belirten Kılıç, "Erzurum'da ilk defa bir siyasi parti stadyumda il kongresini gerçekleştirecek. Şölen havasında geçecek kongreye bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz." dedi. AK Parti İl Başkanı Kılıç, Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Hanım'la kongreye katılacağını dile getirdi.

Başbakan Erdoğan'ın Erzurum'a büyük önem ve değer verdiğinin de altını çizen İl Başkanı Kılıç, "Sayın Başbakanımız Erzurum'a önem veriyor. Erzurumlular da Sayın Başbakanımıza çok büyük değer veriyor. İl Kongremiz Sayın Başbakan'ın katıldığı büyük kongrelerden birisi olacak." şeklinde konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın kongre öncesinde onlarca tesisin açılışı ile yapımı tamamlanan TOKİ konutlarının da anahtar teslim törenine katılacağına işaret eden Murat Kılıç, "Erzurum'da ve parti teşkilatında büyük bir heyecan var. Sayın Başbakanımız yapımı tamamlanan 456 konutun hak sahiplerine anahtar teslimini yapacak. Kamu ve yerel yönetimlerce yapımı tamamlanan onlarca tesisin ortak açılışını gerçekleştirecek." ifadelerini kullandı.

Kılıç, Başbakan'ın kongrede Erzurumlulara da hitap edeceğini aktararark, "Usta'yı bekliyoruz. Erzurum'u ve Erzurumluları seven siyasetin büyük ustası Sayın Başbakanımız halkımıza hitap edecek." diye ifade etti. Kılıç, çok sayıda bakanın da Erzurum'a geleceğine dikkat çekerek, "Erzurum'a hükümet nezdinde bir çıkartma bekliyoruz." dedi. Kılıç, kongrede 460 delegenin sandık başına gideceğini sözlerine ekledi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.