AK Parti gençliği bir araya geldi

AK Parti gençliği bir araya geldi

AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen akşam yemeğinde yeni ve tekrardan başkanlığa seçilen İlçe Gençlik Kolları Dayanışma, kaynaşma ve tanışma yemeğinde bir araya geldi.

İl Gençlik Kolları tarafından Rize Öğretmenevinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Başkan Yardımcısı Savaş Tabak, Rize İl Gençlik Kolları Başkanı İshak Alim ve Yürütme kurulu üyeleri ile yeni seçilen ilçe gençlik kolları başkanları katıldı.

Sohbet ve siyasetin konuşulduğu yemekte Rize İl Gençlik Kolları Başkanı İshak Alim, yeni seçilen gençlik kolları başkanlarına izlemesi gereken yol ve çalışmalar hakkında bilgiler vererek, AK Parti’de siyaset yapmanın ne kadar önemli ve sorumluluk taşıdığının önemini anlattı.

İl Gençlik Kolları Başkanı Alim ,” Gençlik Kolları olarak her zaman birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini vermeye devam edeceğiz. İki günü eşit olan ziyandadır, hadisinin gereği, her geçen gün sonrası kendimizi yenileyeceğiz, hizmetlerimizi artıracağız. Yeni seçilen ilçe gençlik kolları başkanlarımızı tebrik ediyorum. Bundan sonra inanıyorum ki seçilmiş genç kadrolarıyla hayırlı ve güzel kalıcı çalışmalara imza atacaklarıdır.’’dedi.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, toplantıda gençlere nasihatler de bulunarak, ‘’Gençlik Kollarımız teşkilat yapımızın en önemli ve dinamik bir unsurudur. AK Parti gençliği çalışkanlığıyla, hoşgörüsüyle, insanlarımıza sevgi ve saygısıyla, fedakârlığıyla tüm gençlere örnek olacak bir gençliktir. Burada toplanmış olan gençlerimiz ülkesine hizmette kendisini misyonu ve vizyonuyla Türkiye için çalışan güçlü bir siyasi partinin gençlik kollarında önemli bir görev üstlenmişlerdir. Tüm gençlerin bir anlamda sesi sizlersiniz. Gençliğin sesinin siyasi arenada bu kadar net duyulması onlara çok fazla önem verildiğinin bir göstergesidir. Bu da AK Partimizin en büyük farkıdır. Geleceğimiz olan siz geçleri, bu ulvi göreve seçilmenizden dolayı tebrik ediyorum. Ve sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum." diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.