AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Rizeli hemşehrimiz Erkan Kandemir ; TARİHİN EN YÜKSEK OYUNU ALACAĞIZ

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Rizeli hemşehrimiz Erkan Kandemir ; TARİHİN EN YÜKSEK OYUNU ALACAĞIZ

Anadolu Yayıncılar Derneği'nin (AYD) düzenlediği Anadolu Buluşmaları programına katılan AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Kandemir, programa katılan gazete ve televizyonların Ankara temsilcilerinin sorularını cevapladı. Seçim sürecinden bahseden AK Partili Kandemir, gelecek seçimde AK Parti'nin, tarihin en yüksek oy oranını alacağını ifade ederek, "Saha çalışmlarımızda çok net gördük; gelmiş geçmiş seçimler içerinde hem AK Parti, hem Cumhurbaşkanımız en yüksek oyunu alacaktır" dedi. 

erkan-kandemir.jpeg
AK PARTİ, DÜNYANIN EN GENİŞ ÜYE AĞINA SAHİP PARTİSİ
AK Parti teşkiatlarının çalışmalarından bahseden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "Bu dönem çok yoğun bir yaz faaliyetlerinden çıktı teşkilatlarımız. Şimdi hem içe dönük, hem de dışa dönük çalışma yapıyoruz. Birincisi çok geniş bir üye ağımız var. Sadece Tükiye'nin değil, dünyanın ortalamasını aldığımızda en yüksek üye aüına sahip  siyasi hareketi AK Parti hareketi. Biz 11 buçuk milyona yakın üye ağımız var. Bu da şu demek oy kulanan seçmeni baz aldığımızda, oy kullanan seçmenin yüzde 25'i üyesi olan bir siyasi harekettir AK Parti hareketi. Dolayısıyla üyelerimiz Türkiye'nin ortalama sosyolojisinin profilini üyelerimize baktığımızda görüyoruz. Üyelerimiz üzerinden çalışmayı önemsiyor ve kıymetli buluyoruz. Şu anda teşkilatlarımız yoğun bir şekilde vatandaşlarımızı ziyaret ediyorlar. Üyelerimiz bütün toplumsal kesimlerden olduğu için aşağı yukarı vatandaşlarımızın sıkıntılarının ne olduğunu aktarabilme kabiliyetleri var, bunu kıymetli buluyoruz. İikincisi çok yoğun bir şekilde teşkilatlarımız sandık çalışmalarını tamamladı. Her sandıkta 9, 3 ana kademeden, 3 kadın kollarından, 3 gençlik kollarından temsilcimiz olur bizim. Her sandıkta Türkiye'de ortalama 250-300 kişi oy kullanır, o sandıkta oy kullanacak olanlara dönük çalışmaları koordine eder sandık sorumlularımız" şeklinde konuştu.

TÜRKİYE YÜZYILI BULUŞMALARI BAŞLIYOR...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ının geçtiğimiz günlerde startını verdiği Türkiye Yızyılı'na ilişkin konuşan Kandemir, "Şimdi Türkiye genelinde sandık sorumlularımızı tespit ettik, o arkadaşlarımız sandıktaki seçmenlerimizle ilgili çalışmlar yapıyorlar ve önümüzdeki dönem yine Cumhurbaşkanımız bir yandan yoğun bir şekilde il ziyaretlerini devam ederken, teşkilatlarımız da Türkiye'nin dört bir tarafında esnafla, her türlü toplumsal kesimle bir araya gelecekler. Bu bizim hücre çalışmamız, aşağıdan yukarı çalışmamız. Bir de yukarıdan aşağı çalışmamız var. O da Türkiye Yüzyılı ile ilgili Cumhurbaşkanımız, bir toplantı yaptı ve Türkiye Yüzyılı ile ilgili çalışmların startını verdi. Onun ilerideki ayağını teşkilatlarımızın koordinasyonunda genel merkez olarak yürüteceğiz. Her ilde, her ilçede toplumsal kesimlerle 'Türkiye Yüzyılı' başlığında bir araya geleceğiz ve Türkiye Yüzyılı'na katkılarını, onların bize söyleyecekleri hedefler varsa o hedeflerin not edilmesini sağlayacağımız, Türkiye Yüzyılı hayalimizi bütün toplumsal kesimlere yayacağımız bir hücre çalışmasını şimdilik teşkilatlarımızın koordinasyonunda yapacağız. Yani Türkiye'nin her ilinde, her ilçesinde Türkiye Yüzyılı buluşmalarını göreceğiz önümüzdeki haftadan itibaren. 2023'e doğru şehir buluşmları programlarımızı zaten yapıyorduk, şimdi onu Türkiye Yüzyılı buluşmları şeklinde genişleterek devam edeceğiz. Bu buluşmlara bakanlarımız, MKYK üyelerimiz, genel başkan yardımcılarımız eliyle koordine edeceğiz. Orada çiftçilerle, işçilerle, STK temsilcileriyle, esnafla yani aklımıza gelebilecek bütün sosyal kesimlerle bir araya gelerek Türkiye Yüzyılı hayalimizi paylaşacağız. Sadece AK Pati'ye oy vermiş, AK Patiye gönül vermiş olanlara değil bütün toplumsal kesimlere açık davetler yaparak, bunu koordine edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

GELMİŞ GEÇMİŞ EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ!
Kandemir, seçime ilişkin yaptığı açıklamad ise, "Biz uzun zamandır Cuymhurbaşkanımız ile illere gidiyoruz. Oralarda bir şey gördük, görüyoruz. Saha çalışmalarımızda da bunu çok net gördük. Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğini, vatandaşta ne kadar etkili olduğunu gördük ve Türkiye'nin, dünyanın çalkantılı olduğu dönemde bile tüm illerinde olağanüstü güzel programlar yaptık. AK Parti'nin en büyük gücü genel başkanı, Cumhurbaşkanıdır. Onun kararlılığı, liderliğinin vatandaşımızda bunun nasıl bir karşığı olduğunu gördük, görmeye devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte de Cumhur İttifakı olarak çok güçlü bir şekilde seçimlere hazırlanıyoruz. İyi bir netice alacağımıza inanıyoruz. Cumhurbaşkanımız ifade etmişti; biz bu seçimde, girdiğimiz seçimler içerisinde hem parti olarak, hem de cumhurbaşkanlığı olarak en yüksek oyumuzu alacağımıza inanıyoruz. Gelmiş geçmiş seçimler içerinde hem AK Parti, hem Cumhurbaşkanımız en yüksek oyunu alacaktır. Sahada gördüğümüz bu. Saha gözlemlerimiz teşkilatlarımız üzerinden bize gelir. Arkadaşlarımız bize raporlar verir. Yani o ilde, o ilçede varsa bir problem, bir sıkıntı, her hangi bir oy kaymasını masaya yatırıyoruz. Tabi biz bunu sadece kendi partimiz için yapmıyoruz, kuşkusuz diğer siyasi partilerin çalışmalarını da masaya yatırıyoruz. Bizim işimiz bu. Dolayısıyla o ilin tablosunu görürüz. Biz muhalefete bakarak siyaset yapmıyoruz. AK Parti yeni bir siyasi harket değil, 20 senedir Türkiye'yi yönetiyor. Dolayasıyla milletimiz bizimle kurduğu ilişkiyi bizim karşıtımızdaki raakibe bakarak oluşturmuyor. Tamamen bizim performansımızla ilgili" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.