Ak Parti'de Delege Seçimleri Tamamlandı

Ak Parti'de Delege Seçimleri Tamamlandı

AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı, ilçelerde delege seçimlerinin tamamlandığını ve yavaş yavaş ilçe kongreleri sürecine girildiğini söyledi.

Rize merkez ilçe ve 11 ilçede yapılan seçimler sonrasında ilçe delegeleri belirlendi. AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı ilçelerde yapılan delege seçimlerinin AK Parti’nin demokrasiyi tabana yaymadaki güçlü iradesinin göstergesi olduğunu söyledi.

AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı, ‘’ AK Parti olarak diğer siyasi partilerin aksine demokrasiyi tabana yayma konusunda parti içi demokrasiyi işletmekteyiz. Yapılan delege seçimleri ile birlikte ilçelerdeki partililerimizin önüne sandık konulmuş ve onların kullandığı oylarla delegeler belirlenmiştir. Türkiye’nin en güçlü kadrolarına sahip olan AK Parti’nin bu kimliğe yakışır şekilde gerçekleştirdiği delege seçimleri ülke demokrasimiz açımızdan da son derece önemlidir. Siyaseti halk için halkla birlikte yapan AK Parti’nin delege seçimleri için partililerin önüne sandık koyması da bu durumun bir başka göstergesidir” dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.