Ak Parti'den STÖ'lere Ziyaret

Ak Parti'den STÖ'lere Ziyaret

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ile Başkan Yardımcıları Alaettin Serdar, İsmail Kosif ve Mehmet Şehitoğlu ile birlikte sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası ile Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneğini ziyaret eden İl Başkanı Ayar ve il başkan yardımcıları sivil toplum örgütü yöneticileri ile Rize’nin sorunları ve çözüm önerileri hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada il teşkilatı olarak Rize deki sivil toplum örgütleri ile her zaman diyalog halinde olduklarını belirterek “ AK Parti Rize il teşkilatı olarak sivil toplum örgütlerinin ilimiz sorunları hakkında ki görüşlerini çözüm önerilerini periyodik olarak dinliyoruz. Sivil toplum örgütlerinin Rize’nin sorunları ve bu sorunların çözüme kavuşturulması noktasında çok ciddi çalışmaları var. Bizler il teşkilatı olarak bu çözüm önerilerinden bir ortak akıl çıkarabileceğimizi düşünüyoruz.  Önümüzdeki günlerde ilimizdeki diğer sivil toplum örgütlerini de teşkilat olarak ziyaret edeceğiz” dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.