Ak Partililer Rize'de İftarda Buluştu

Ak Partililer Rize'de İftarda Buluştu

AK Parti'nin 10. kuruluş yıldönümü nedeniyle, partililer, Rize İl Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

10. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Ak Parti'de, Rize teşkilatı, Seçkin Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ak Parti Rize il, ilçe, belde, köy-mahalle temsilcileri, gençlik kolları, kadın kolları, meclis üyeleri, partililer ve davetliler Rize'de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Seçkin Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Nusret Bayraktar, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti MKYK Üyesi Mazhar Bağlı, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, AK Parti ilçe ve belde başkanları, AK Parti Kadın Kolları Başkan ve üyeleri ve partililer katıldı.

Milletvekili Hasan Karal ise, AK Parti'nin 10. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’İktidarda olduğumuz süre boyunca çok önemli değişimleri başlattık ve devam ettiriyoruz. ‘’ dedi.

AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ise, Ramazan ayını kutlayarak, AK Parti'nin kuruluşunun 10.  yıldönümünün Türkiye için bir destanın başlangıcı olduğunu söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.