AKADEMİK YABANCI DİL KURSLARI

AKADEMİK YABANCI DİL KURSLARI

ANKARA’DA DİL ÖĞRENMENİN MERKEZİ: Ankara Batı Dil Kurs Merkezi

Öğrenci profillerinin yaş grupları ve İngilizce kullanım seviyeleri dikkate alınarak oluşturulmuş grupların her biri için özgün öğretim teknikleri geliştiren Ankara Batı Dil Kursları, başarılı, tecrübeli ve seçkin öğretmen kadrosu ile 35 yıldır her öğrencinin kendini mutlu ve rahat hissederek yabancı dil öğrenebileceği bir ortam sağlamaktadır. 
Akademik Batı Dil Kursları, Ankara'da İngilizce kursu, Almanca kursu, YDS, IELTS ve hazırlık atlama gibi birçok dil ve sınav alanında eğitimlerine devam etmektedir. 
Ankara'daki en iyi İngilizce kursu ve yabancı dil kursu denildiğinde aklınıza ilk gelen Akademik Batı Dil Kursları ile sınavlara hazırlık ve özel ders gruplarıyla yabancı dilinizi hızlıca geliştirebilirsiniz. 
Yenilikçi eğitim metotlarına ağırlık veren ve Akademik Batı Dil Kurslarından alacağınız konuşma garantili eğitimin ayrıcalıklarıyla hayatınızı yeniden şekillendirmiş olacaksınız. Ayrıca yepyeni öğrenme modellerini de deneyimleme fırsatı yakalamamış olacaksınız. 
Ankara’da hızlı İngilizce öğrenmek için Kızılay’daki İngilizce kurs merkezine mutlaka uğramalısınız. Kursu deneyimleyen hemen hemen herkesten, “Mesleki eğitimimi ve kişisel gelişimimi tamamlamak için gittiğim Akademik Batı Dil Kursları İngilizce kursundan çok memnun kaldım” gibi cümleler duymanız sürpriz olmayacaktır. 
Ankara Akademik Batı Dil Kursları için kolaylıkla Ankara’nın en iyi iTEP Kursu diyebiliriz. Üniversite düzeyinde İngilizce anlama ve kullanma yetilerinizi ölçen iTEP (International Test of English Proficiency) sınavına Ankara Akademik Batı Dil Kursları ile seviyenize özel hazırlanan sınav eğitimiyle sizi en kısa sürede sınava hazırlar.
Ankara’da hangi YDS Kursuna Gidilmeli?” diye bir arayışta olan herkesin tartışmasız ilk uğradığı yer olan kurs merkezimiz, öğrencilerinin ihtiyaçlarına odaklanarak YDS sınavında oluşabilecek zaman ve motivasyon kaybını ortadan kaldırmaya yönelik içeriklerle eğitim vermektedir. YDS sınavındaki başarı oranlarıyla Ankara’nın gözde kurs merkezi olmanın haklı gururunu da hep birlikte yaşıyoruz. 
Siz de günlük yaşamınızda ve iş dünyasında ihtiyacınız olan yabancı dil yetkinliğini ertelemekten vazgeçin. Ankara Akademik Yabancı Dil Kurslarının kendine özgü eğitim metotlarıyla ve İngilizce kullanım potansiyelinizi maksimuma çıkartabilirsiniz. 35 yılı aşkın tecrübesiyle alanının en iyisi olan Ankara Akademik Yabancı Dil Kurslarına katılarak sizler de nitelikli eğitimin avantajlarından faydalanın. 

akademik-bati-dilleri.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.