Alanya'da 'Memati' izdihamı

Alanya'da 'Memati' izdihamı

Alanya'da bir mağazanın açılışına katılan 'Kurtlar Vadisi'nin 'Memati'si Gürkan Uygun'u görmeye gelenler, izdihama neden oldu. "Usta, Alanya'nın Memati'si benim" diye bağıran bir kişi, ünlü oyuncuyu boynuna sarılarak öptü.

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde ’Green Apple’ adlı teknoloji mağazasının açılışına katılan ’Kurtlar Vadisi’ dizisinde ‘Memati Baş’ karakterini canlandıran oyuncu Gürkan Uygun, izdiham yarattı. Hayate Hanım Caddesi’nde toplanan kalabalığın yoğun ilgisiyle karşılaşan Uygun, mağazaya girerken zor anlar yaşadı. Açılışa geldiği araçtan indiği sırada, "Usta, Alanya’nın Memati’si benim" diye bağıran bir hayranı, ünlü oyuncunun boynuna sarıldı. Hayranının ısrarla sarılarak öpmesi üzerine Uygun, "Baba yeter" diyerek işyerine girdi. Mağaza sahibi ile fotoğraf çektirdikten sonra tekrar dışarıya çıkan Uygun, fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarının yarattığı izdiham nedeniyle yeniden mağazaya girmek zorunda kaldı. Bu sırada sanatçıyı öpmeye çalışan hayranların çoğunlukla erkek olması dikkati çekti.

Uygun, işyerinin önünün boşaltılmasının ardından alkışlarla tekrar dışarıya çıktı. Açılışın sunumunu yapan emekli öğretmen Oğuz Korum’un "Hayranlarınız sizi seviyor. Gelecek seçimde bir yerden aday ol, kesin seçilirsin" demesi üzerine mikrofonu alan Gürkan Uygun, "Sağ olun, var olanların hizmeti bize yeterli" dedi.

Açılış kurdelesini Tosmur Belediye Başkanı AK Parti’li Musa Özdemir ve mağaza sahibi Ömer Uras ile birlikte kesen Gürkan Uygun, hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini de geri çevirmedi. Yaşanan izdiham nedeniyle 5’er kişilik gruplar halinde mağazaya alınanlar, sanatçıyla fotoğraf çektirdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.