Ampüllere Karadeniz Usulü Çözüm

Ampüllere Karadeniz Usulü Çözüm

Artvin'nın Borçka ilçesi'nde Restoran işleten Adnan Arslanturk , Gece Yoldan Geçenlerin İlgisini çekebilmek için Restoranın çevresine Yerleştirdiği 7 Ayrı Renkte Yanan Ampullerinin Yağmur Nedeniyle Patlamaması için ilginç Bir Yöntem Geliştirdi.

Artvın'nın Borçka ilçesi'nde Restoran işleten Adnan Arslanturk , Gece Yoldan Geçenlerin İlgisini çekebilmek için Restoranın çevresine Yerleştirdiği 7 Ayrı Renkte Yanan Ampullerinin Yağmur Nedeniyle Patlamaması için ilginç Bir Yöntem Geliştirdi.

Hopa-borçka Karayolunun Düzköy Koyu Mevkisinde İçkale Deresi Kenarındaki Restoranının Bahçesi ile Karayolu Kenarına 7 Ayrı Renkte Yanan 25 Dolayında Ampul Yerleştirerek, Gece Yoldan Geçenlerin ilgisini çekmeye çalışan Arslanturk, Yağmurdan Islanıp Sürekli Patlayan Ampullerinin, üzerlerine Plastik Sıvıyağ Bidonları Geçirerek Korumaya Aldı. Arslanturk, Restoranında Kullandığı plastik sıvıyağ kutularını böylece hem değerlendirmiş oluyor hem de plastik ürünlerin çevreye atılmasını engellerken, yağmurda sürekli patlayan ampüllere de çözüm bulmuş oluyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.