ANADOLU YAYINCILAR DERNEĞİ (AYD) BAŞKANI SİNAN BURHAN VE YENİ SEÇİLEN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ AK PARTİ GENEL MERKEZİ'NDE GENEL BAŞKANVEKİLİ NUMAN KURTULMUŞ'U ZİYARET ETTİ

ANADOLU YAYINCILAR DERNEĞİ (AYD) BAŞKANI SİNAN BURHAN VE YENİ SEÇİLEN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ AK PARTİ GENEL MERKEZİ'NDE GENEL BAŞKANVEKİLİ NUMAN KURTULMUŞ'U ZİYARET ETTİ

Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) Başkanı Sinan Burhan ve yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'u ziyaret etti. Ziyarette Anadolu Medyasının sorunları konuşuldu. Görüş alışverişinde bulunuldu.

Anadolu yayıncılar Derneği (AYD) Başkanı Sinan Burhan ve yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'u ziyaret etti. Ziyarette Anadolu Medyasının sorunları konuşuldu. Görüş alışverişinde bulunuldu. 

Sinan Burhan, Anadolu Yayıncılar Derneği Yönetimini kabulünden dolayı AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'a teşekkür etti. Burhan, Yerel medyanın beklentilerini Kurtulmuş'a aktardı.

anadolu-yayincilar-dernegi-1.jpeg
Sinan Burhan, burada yaptığı konuşmada Yerel medyanın artık çok güçlü bir yapısı olduğunu, fakat TÜRKSAT ücretleri, Kamu reklamları, Basın İlan Kurumu'ndan pay ve yeni internet yasası olmak üzere bir çok başlıkta beklentileri olduğunu ifade etti. 
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş ise ziyaretleri için AYD Yönetim kurulu üyelerine yeni dönemde başarılar dileyerek, uzun yıllardır yerel medyanın yanında olduğunu söyledi. 
Kurtulmuş, Anadolu medyasının zor koşullarda büyük işler başardığını belirterek, "Türkiye'nin sıkıntılı dönemlerinde Anadolu medyasının duruşunu iyi biliyoruz. Yerel medya bizim için ayrı bir önem taşıyor. Her gittiğim ilde yerel medya mensupları ile fırsat buldukça bir araya geliyorum. Anadolu Medyasının her zaman yenında yer almaya devam edeceğiz" dedi. 

anadolu-yayincilar-dernegi-12.jpeg
Yerel medya temsilcileri söz olarak Numan Kurtulmuş'a ayrı ayrı taleplerini ilettiler. 
Ziyarete, AYD Başkanı Sinan Burhan'ın yanısıra yönetimde yer alan, Çay TV'den Hasan Yavuz Bakır, Kon TV'den Nurettin Bay, Altaş TV'den Doğan Deniz, Kanal Urfa'dan Abdurrahim Toru, Merhaba Gazetesi'nden Semra Aman Akyürek, Vitrin Haber'den Serhat Özşahin, Sakarya Gazetesi'nden Mücahit Erdal, MHA'dan Çetin Altan, Olcay Eşki ve  Ahmet Karaarslan, katıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.