ANADOLU YAYINCILAR DERNEĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN VE İLETİŞİM BAŞKANLIĞI TARAFINDAN DESTEKLENEN  PROGRAM KAPSAMINDA, 6 ŞUBAT TARİHİNDE ASRIN FELAKETİ SONRASINDA DEPREM BÖLGESİNDE ULUSAL MEDYA YEREL MEDYA BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

ANADOLU YAYINCILAR DERNEĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN VE İLETİŞİM BAŞKANLIĞI TARAFINDAN DESTEKLENEN PROGRAM KAPSAMINDA, 6 ŞUBAT TARİHİNDE ASRIN FELAKETİ SONRASINDA DEPREM BÖLGESİNDE ULUSAL MEDYA YEREL MEDYA BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen ve İletişim Başkanlığı tarafından desteklenen  program kapsamında, 6 Şubat tarihinde asrın felaketi sonrasında deprem bölgesinde ulusal medya yerel medya buluşması gerçekleşti.

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen ve İletişim Başkanlığı tarafından desteklenen  program kapsamında, 6 Şubat tarihinde asrın felaketi sonrasında deprem bölgesinde ulusal medya yerel medya buluşması gerçekleşti.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından  ulusal ve yerel basın mensupları deprem bölgesinde incelemelerde bulundu. Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal'la bir araya gelen gazeteciler konteynır kenti gezdi, depremzedelerle bir araya geldi. 


Vatandaşları dinleyen gazeteciler depremzedelerin yanında olduklarını ifade ettiler. Gazeteciler, Mahir Ünal'la birlikte depremde binası yıkılan Kahramanmaraş'ın yerel televizyonu Aksu TV’ye yeni binasında geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 

anadolu-yayincilar-dernegi-13.jpg
Mahir Ünal burada yaptığı açıklamada, 15 Temmuz’da devletine sahip çıkan milletin 6 Şubat’ta da aynı irada ile devletine sahip çıktığını, çok kısa bir süre içerisinde devletin milletle el ele vererek büyük bir iş  başardığını ifade etti. 

anadolu-yayincilar-dernegi-12.jpg
Ünal, “Hep birlikte yaraların sarılması için devlet-millet ele ele var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde depremle ilgili brifing veren Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bölgede yapılan çalışmaları anlattı. 
Anadolu Yayıncılar Derneği Başkan Sinan Burhan da, Aksu TV’ye geçmiş olsun dileklerini ileterek; “Gazetecilerin dayanışması ile bu gün buradayız, bölgede bulunan ve depremde zarar gören meslektaşlarımıza desteğimiz sürecek, onların yanındayız, yaraları hep birlikte saracağız” dedi. 

anadolu-yayincilar-dernegi-1.jpg
Burhan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun’a ve programa iştirak eden medya mensuplarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.