Ankara'da Rizeli Siyasi ve Bürokratlar buluştu

Ankara'da Rizeli Siyasi ve Bürokratlar buluştu

Rizeli burokrat ve işadamlarının her ay düzenledikleri yemekli toplantı başkent öğretmen evinde Ak Parti Rize il başkanı Hikmet Ayar ve il genel meclis başkanı Hakan Gültekin katılımıyla gerçekleşti.

Rizeli burokrat ve işadamlarının her ay düzenledikleri yemekli toplantı Başkent Öğretmen evinde Ak Parti Rize il başkanı Hikmet Ayar ve il genel meclis başkanı Hakan Gültekin katılımıyla gerçekleşti. Bu ay olan yemeğin ev sahipliğini Prof. Dr. münir demirci TMO Kimya yüksek mühendisi Nazmi Akın Metoroloji Genel Müdür Yardımcısı Adem Biberoğlu ve iş adamı Bahattin Albayrak üstlendi.
           Rizeli burokratlar çalıştıkları kurumlar ve çalışma alanlarıyla ilgili bilgiler verirken daha fazla rizelinin üst görevlere atanmaları yönünde taleplerde bulunuldu. bazı illerin bu konularda çok başarılı olduğunu bu fırsatı siyasilerimizin Rize`nin menfaatleri doğrultusunda kullanması gerktiğini düşünmekteyiz görüşü ifade edildi.
            Ak Parti Rize ilbaşkanı Hikmet Ayar yaptığı konuşmada sahipsiz değilsiniz gereken hassasiyet ve duyarlılık gösterilecektir birik beraberlik için sizler burdan siyasilerimizin çalışmalarına destek vereceksiniz bizleride yönlendireceksiniz dedi. Rize il başkanlığı olarak siz ankaradaki bürokratlarımızı Rize`de siyaset yapan il teşkilatımız ve belediye başkanlarımızla buluşturacağımız bir toplantıyı önümüzdeki günlerde organize edeceğiz.bu büyük organizasyonda her türlü duygu ve düşüncelerimizi ifade etme fırsatı yakalrız dedi.İl genel meclis başkanı Hakan Gültekin birlik beraberlik içerisinde ilimize hizmet etme sevdası içerisinde olmalıyız dedi.

 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.