Ankara`da Rizeliler Dayanışması

Ankara`da Rizeliler Dayanışması

Ankara`da çeşitli kamu, kurum ve kuruluşlarda görev yapan çok sayıda Rizeli bürokrat ve siyasetçi her ayın ilk haftasında yemekli toplantılarda bir araya gelerek, Rize`nin meselelerini konuşarak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, hem tanışma, hem de güzel bir dayanışma örneği sergiliyorlar.

Her ay, Ankara’da gerçekleşen yemekli, sohbetli toplantının bu seferki ev sahipliğini, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Sabri Kiriş, Ankara B.Şehir Belediyesi Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Büyük ve Emekli Albay Adnan Mert üstlendiler.

Karadeniz Mutfağının Ankara’daki gözde lokantalarından olan, Kardens’te bir araya gelen Rizeli parlamenter, bürokrat iş adamı, sanatçı ve sporculardan oluşan Ankara’daki Rizelilerin sohbet ortamında geçen bu seferki toplantılarına, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, İstanbul Milletvekili İsmail Safi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Uzun, Yargıtay Üyesi Burhan Karaloğlu, Danıştay Üyesi İbrahim Er, Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirleri Hasan Terzi, İrfan Çoşkun ve Mahmut Zengin, TPAO Genel Müdür Yardımcısı Besim Şişman, TPAO Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Adanır,  Emniyet Genel Müdürlüğü Daire Başkanlarından İsmail Baş, Kredi Yurtlar Ankara Bölge Müdürü Recep Ali Er, TMO. Kimya Yüksek Mühendisi Nazmı Akın, Sağlık Bakanlığı Kimya Yüksek Mühendisi yazar Bahattin Karagöz, Adalet Bakanlığı Müşaviri Kenan İpek,  Hâkim Tahir Hırslı, EGO Strateji Daire Başkanı Faruk Akçay, MEB. Bakanlık Müfettişi Yüksel Kara, SGK Daire Başkanı Başer Halıcı, İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyanık, Prof. Dr. Reşat Kasap, Prof. Dr. Adnan Yazıcı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Daire başkanlarından Fatih İslam Karaoğlu, Eski Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, DİB. Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi Doç. Dr. İbrahim Hilmi Karslı, Dr. Şenol Kalyoncu, Dr. Birol Çivelek, Sayıştay Denetçisi Mehmet Bozkurt, DDY Yapı Daire Başkanı Mustafa Babal, Eğitimci İbrahim Çoşkun, Meteoroloji Daire Başkanı Adem Biberoğlu, Ceza İnfaz Kurumu Şube Müdürlerinden Mehmet Şamlioğlu,  MEB Daire Başkanlarından tufan Karadeniz,  Ankara Telekominasyon İletişim Hukuk Müşaviri Fevzi Ataklı, Karayolları 4. Bölge Müdürü Öner Özgür, KOSGEB Hukuk İşleri Müdürü R. Ali Erdoğan, Başkent Öğretmen Evi Müdürü Servet Akarsu, Gazeteci- Yazarlar Veysel Atacan ve B.Ali Kavalcı, İşadamı Bahattin Albayrak, Hattat Mehmet Şanlıoğlu, İyidere Ak Parti İlçe Başkanı Sabit Karafazlı, Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Kartoğlu katıldılar. Rize Milletvekili Hasan Karal ABD’de bulunması nedeniyle bu programa katılamadı. Çevre Orman Bakanlığı Milli parklar genel Müdürü Yardımcısı Sabri Kiriş, yemeklerine katılan tüm Rizeli parlamenter ve bürokratlara teşekkür ederek, bu dayanışma ve yemekli programlarına hiç ara vermeden devam edeceklerini dile getirdi.







Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.