Anne Erdoğan İçin Rize'de Mevlid Okutulacak

Anne Erdoğan İçin Rize'de Mevlid Okutulacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hakk'ın rahmetine kavuşan muhterem annesi Tenzile Erdoğan için Rize'de Mevlid-i Şerif okutulacak. Çay Televizyonu 19:00'dan itibaren Canlı olarak yayınlanacaktır.

Geçen hafta sonu Hakk'ın rahmetine kavuşan Başbakan Erdoğan'ın muhterem annesi Tenzile Erdoğan için memleketi Rize'nin Güneysu ilçesinde Mevlid-i Şerif okutulacak.

13 Ekim 2011 Perşembe günü akşam namazından sonra Güneysu Merkez Camii'nde mevlid-i şerif okunacaktır. Mevlid-i Şerif 19:00'dan itibaren Çay Telvizyonundan Canlı olarak yayınlanacaktır

RİZE MERKEZ'DEN OTOBÜS KALDIRILACAK

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan "Saygıdeğer Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın anneleri Tenzile Erdoğan'ın ruhuna ithafen 13 Ekim 2011 Perşembe günü akşam namazından sonra Güneysu Merkez Camii'nde mevlid-i şerif okunacaktır. Mevlid-i şerife Rize merkezden katılmak isteyen halkımız için aynı gün, 17.00 - 18. 00 saatleri arasında Rize Belediyesi Hizmet Binası önünden servis otobüsleri kaldırılacaktır. Mevlid-i şerifimize tüm halkımız davetlidir." dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.