Annelere Kasa Dolusu Çiçek

Annelere Kasa Dolusu Çiçek

Rize Belediyesi tarafından anneler günü dolayısıyla annelere 5 bin adet ücretsiz çiçek dağıtıldı.

Rize Belediyesi geleneksel hale getirdiği anneler günü çiçek dağıtımını bu yıl da gerçekleştirdi. Anneler günü dolayısıyla Rize Sahil Parkı’nda bir tören düzenlendi.

Törene Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı eşi Reyhan Bakırcı ile katıldı. Rize Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterisinin ardından anaokulu öğrencileri minik bir gösteri sundu. Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmayı Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı yaptı. Bakırcı konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize ziyareti dolayısıyla programı gecikmeli olarak yaptıklarını belirterek, “Son altı yıldır olduğu gibi bu yıl da annelerimize ücretsiz çiçek dağıtımı yapacağız. Tüm anneler birer çiçektir. Beni annem çok severdi. Bende onu çok severdim. Tüm anneler çocuklarını sever. Ne yaparsak yapalım onların haklarını ödeyemeyiz” dedi. Bakırcı ayrıca konuşmasında mevsimi gelince Rize Belediyesi olarak ücretsiz lale dağıtımı yapacaklarını sözlerine ekledi.

aa.20120517162729.jpg

Bakırcı ilk çiçeği , zihinsel engelli üvey oğlu için verdiği mücadeleden dolayı yılın annesi seçiler Hatice Şengül’e verdi. Ardından beş bin adet çiçek dağıtımı gerçekleştirildi. Annelerin kasa kasa çiçek adlıları gözlendi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.