Antep'de soba faciası: 5 ölü

Antep'de soba faciası: 5 ölü

Gaziantep'in Nizip ilçesinde sobadan sızan korbonmonoksit gazından zehirlenen 5 kişi hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ta kepçe operatörü  olarak çalışan Mustafa Acar, sabah ilçeye bağlı Suboyu köyündeki evini aradı  ancak cevap alamadı.

Acar, ailesine ulaşması için köydeki yakınlarını haber verdi. Eve giden  vatandaşlar, anne Döndü (29), oğulları Resul(10), Müslüm (12), kızı Fatma (7) ve  evde misafir olan akrabaları Mustafa Acar'ı (17) ölü buldu. 

Olay yerine giden jandarma ve sağlık ekiplerinin incelemesinin ardından  cenazeler, Birecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastane yetkilileri, 5 kişinin sobadan sızan karbonmonoksit gazından  zehirlendiğinin belirlendiğini ifade etti.

İL SAĞLIK MÜDÜR YARDIMCISININ ANNESİ SOBADAN ZEHİRLENEREK ÖLDÜ

Bu arada, Kırıkkale İl Sağlık Müdür Yardımcısı Seçkin Yücel’in annesi 68 yaşındaki Neziha Yücel, evinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından yaşamını yitirdi, babası 71 yaşındaki Çerkez Yücel de kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı.

Olay, Etiler Mahallesi, 1220 Sokak, numara 4’te meydana geldi. Kırıkkale İl Sağlık Müdür Yardımcısı Seçkin Yücel, sabah telefonla aradığı anne ve babasına ulaşamayınca durumdan şüphelenerek oturdukları eve gitti. Yücel, anahtarla kapıyı açıp içeri girdiğinde annesi Neziha ile babası Çerkez Yücel’i yatak odasında hareketsiz halde buldu. Seçkin Yücel’in çağırdığı ambulans ile Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırılan Neziha Yücel doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Çerkez Yücel ise yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Yücel çiftinin gece kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlendi. Acı haberi alarak hastaneye gelen çiftin yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.