Ardeşen Ekibi Yolda Mahsur Kaldı!

Ardeşen Ekibi Yolda Mahsur Kaldı!

Elazığ Ekibi İle Karşılaşmak Üzere Bu Şehre Giden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı yönetim Kurulu Başkanı, Üyeleri ve Sporcular Yoğun kar yağışı ve tipi Sonucu Mahsur Kaldı.

Türkiye Bayanlar Hentbol 1. Lig Temsilcimiz Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Bayan Hentbol Takımı, Konuk Olduğu Medicalpark Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK Karşılaşması Sonrası, Ardeşen’e Geri Dönerken Erzurum’un Çat İlçesinde Yoğun kar yağışı ve tipi Sonucu Yolda Mahsur Kaldığı Öğrenildi. Yolda Ayrıca Yaklaşık 20 Aracın Daha Mahsur Kaldığı Öğrenildi.

Aralarında Ardeşen GSK Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Onursal Başkan Dursun Yaşaroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Sacettin Hacışahinoğlu ile Turan Selimoğlu, Ardeşen GSK Teknik Ekibi ve Sporcuların Bulunduğu 25 Kişilik Ekip Mahsur Kaldı.

Olayın Meydana Gelmesinin Ardından Cep Telefonu İle Ardeşen de ki ve Ankara da ki Yetkililerle İrtibata Geçen Ekip, Yardım Çağrısında Bulundu. Yardım Çağrınsın Ardından Karayolları Ekiplerinin Çalışması Sonucu Yolda Kalan Araçlar Kurtarıldı. Güvenlik Nedeniyle Karayolu Trafiğe Kapatıldı.

Konuyla İlgili Telefon Görüşmesi Gerçekleştirdiğimiz Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz Yaptığı Açıklama da, Korkulacak Bir Durumun Söz Konusu Olmadığını Belirterek, “Gerek Ardeşen Kaymakamımız İlyas Memiş, Gerekse de Ardeşen Eski Kaymakamı ve Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Cemil Kılıç’ın Girişimleri Sonucu Erzurum/Çat Kaymakamımız Levent Yazıcı Tarafından Ağırlanarak ÇAT Öğretmenler Evinde Bizlere Konaklama İmkanı Sağladılar. Şuanda Hiçbir Sorun Yok. Gerek Oyuncularımız, Gerekse de Diğer Ekibin Herhangi bir Sağlık Sorunu Yok. Hepimiz Gayet İyiyiz. Şuan Yolun Yeniden Açılmasını Bekliyoruz. Yol açma Çalışmalarının 1 İla 3 Gün Sürebileceği Belirtiliyor. Şuan Beklemedeyiz. Özellikle Oyuncularımızın Ailelerinin İçi Rahat Olsun. Son Derece Güvendeyiz.” Dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.