Arif Yılmaz’dan Kalkandere’ye Ziyaret

Arif Yılmaz’dan Kalkandere’ye Ziyaret

Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz ve beraberindeki heyet, Kalkandere’de Cengiz İnşaat tarafından yapılmakta olan eğitim kurumlarını ziyaret etti.

Kalkandere Kaymakamı Yunus Emre Altıner ve Belediye Başkanı Nihat Çolak’ın makamlarında yapılan ziyaretin ardından, heyet birlikte inşaat alanını ve eğitim kompleksini gezdi.
Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, yapılan eğitim kompleksini üniversite olarak en verimli şekilde kullanabilme amacıyla etüt çalışması yapacaklarını, bölgenin, ilçenin ve üniversitemizin ihtiyacına göre en uygun birimin açılmasını sağlayacaklarını söyledi. Rektör Yılmaz, inşaatın belli bir seviyeye geldiğini, çevre düzenleme çalışmalarının da başlamış durumda olduğunu görmekten memnun olduğunu söyledi. Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz, Cengiz Ailesi’ne yaptıkları eğitim kompleksi ve hizmetlerinden dolayı müteşekkir olduklarını söyledi.

Rize Üniversitesi heyetinde Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz ile birlikte, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Karamustafa, Prof. Dr. Adnan Midilli, Genel Sekreter Ali Rıza Köroğlu ve Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Haydar Küçük yer aldı.







Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.