Artvin'de Özel Okul Projesinde Çok Geç Kalınmış

Artvin'de Özel Okul Projesinde Çok Geç Kalınmış

Artvin Valisi Necmettin Alkan, eğitim kalitesini yükselten özel okulların artık kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Artvin Valisi Necmettin Alkan, eğitim kalitesini yükselten özel okulların artık kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Artvin'e yeni atanan Vali Necmettin Alkan, Özel Menderes İlköğretim Okulu öğrencilerini kabulünde bir süre sohbet etti. Öğrencileri sıcak bir ilgi ile karşılayan Alkan, okulun durumu ile ilgili Menderes Koleji Müdürü Harun Var ile Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Alkan'dan bilgiler aldı.

Vali Alkan, Artvin'de özel bir okulun olmasının kendisini hayli memnun ettiğini söyledi. Artvin'e özel okulun geçtiğimiz sezon açılmasını geç kalmış bir karar olarak değerlendiren Alkan, "Birçok ilçede bile özel okullar faaliyette bulunurken Artvin'e özel okulun geç açılması garipsenecek bir durum. Yine de bir özel okulumuzun geç de olsa ilimizde faaliyette bulunması eğitimde rekabeti getirecektir. Menderes Koleji de gerek akademik başarısı gerekse sosyal faaliyetlerle Artvin'in eğitimine önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum." dedi.

Özel Menderes İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Alkan ise eğitim öğretim faaliyetinin fedakarlık üzerine nasıl yapıldığını, Menderes Koleji sayesinde gördüklerini söyledi. 'Bir yıl içinde hem çocuklarımız hem de biz veliler çok şeyler öğrendik' diyen Alkan, "Çocuklarımız bire bir ilgi sayesinde hem eğitim hem de davranış noktasında ciddi mesafe kat ettiler." diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.