Ayder 5. Kardan Adam Şenliği

Ayder 5. Kardan Adam Şenliği

Bu yıl 5'incisi düzenlenen Çamlıhemşin Ayder Kardan Adam Şenliği başladı.

Yayla Meydanı'nda düzenlenen şenlikte, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Çamlıhemşin Doğa Sporları Kulübü (ÇADOSK) Başkanı Osman Demirci tarafından açılış konuşması yapıldı. Daha sonra bölgede faaliyet gösteren dağcılık kulüpleri tarafından şenlik alanında çadır kuruldu.

Şenlik için kulüp sporcuları kardan iglo ve kar tünelleri yaptı, halk oyunları ekipleri gösteri sundu. Tulum eşliğinde yapılan halk konserinde Engin Alptekin, Tarık Tüfekçi Gülay ve Koliva ekibi konser verdi.

Açılış törenine AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Çamlıhemşin Kaymakamı Hasan Gündoğdu, Çamlıhemşin Belediye Başkanı İdris Melek, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu katıldı.

Şenliğin yarın yapılacak bölümüne Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın da katılması bekleniyor..









Ayder kardan adam şenliği. Ayder 5. kardan adam şenliği. Ayder'de Kardan Adan Şenliği başladı. Kardan Adam şenliğinden renkli görüntüler.Ayder Kardan Adam şenliği. Ayder 5. kardan adam şenliği. Ayder 5. kardan adam şenliği. Ayder 5. kardan adam şenliğinden görüntüler. Ayder yaylasında şenlik başladı. Ayder yaylası 5. kardan adam şenliği. Ayder yaylası 5. kardan adam şenliği. Ayder 5. kardan adam şenliği. Ayder kardan adam şenliği. Ayder 5. Kardan adam şenliği. Ayder 5. Kardan Adam şenliği. 5. Kardan adam şenliği. Ayder 5. kardan adam şenliği. Ayder 5. kardan adam şenliği. Ayder 5. Kardan adam şenliği


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.