Ayder Kardan Adam Şenliği Hazırlıkları

Ayder Kardan Adam Şenliği Hazırlıkları

Rize`nin Çamlıheamşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası`nda bu yıl 5`incisi yapılacak olan "Ayder Kardan Adam Şenliği`nin hazırlıkları sürüyor.

Bu yıl 28-29 Ocak tarihlerinde yapılması kararlaştırılan şenlik için Çamlıhemşin Kaymakamlığında Kaymakam Hasan Gündoğdu, Belediye Başkanı İdris Lütfü Melek, ilçe jandarma komutanı Cevdet Yaman, ilçe emniyet amiri Bülent Kısa, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Osman Haşimoğlu, Sağlık Grup Başkanı Ayşe Bodur, Çamlıhemşin Doğa Sporları ve İhtisas Spor Kulübü (ÇADOSK) Başkanı Osman Demirci ile diğer ilgililerin katılımıyla toplantı yapıldı.

Toplantıda, şenliğin başarılı geçmesi için yapılması gerekenler görüşüldü.

ÇADOSK Başkanı Osman Demirci, toplantının ardından yaptığı açıklamada, kar yağışı olması halinde kendi araçları ile gelecek misafirlerin zincir, çekme halatı gibi ekipmanlarının olması gerektiğini söyledi.

Park ile ilgili görevlilerden yardım istenilmesi gerektiğini ifade eden Demirci, "Çadır ile konaklama dışında konaklama yapacak olanların, rezervasyonlarını önceden yaptırmaları gerekmektedir. Konaklama, yiyecek ve içerecek ile ilgili ihtiyaçlar önceden tespit edilmiş açık olan tesislerde giderilecektir. Araçların park edilmesi sırasında trafiği kapatacak, engelleyecek veya acil durumda tıkanıklığa yol açacak bir şekilde araç parkı yapılmamalıdır" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.