Ayder'de evlenme teklifi

Ayder'de evlenme teklifi

Rize'de yaşanan bu olayda genç damat adayı sevgilisine öyle bir yerde evlilik teklifinde bulundu ki!..

Ayder Kardan Adam Şenlikleri bu yıl ilginç bir olaya sahne oldu. Genç bir çift evlilik kararını Ayder'deki Kardan Adam Şenliği'nde aldı.

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde 5.'si düzenlenen Ayder Kardan Adam Şenlikleri genç bir erkeğin sevgilisine yaptığı sürpriz evlilik teklifine sahne oldu.

PANKARTLA 5 BİN KİŞİ ÖNÜNDE BENİMLE EVLENİR MİSİN?

Edirneli Çağlayan Çula ve İzmirli Zeynep Ekinci isimli genç çift, 5.si düzenlenen Ayder Kardan Adam Şenlikleri'nin yapıldığı Ayder Yaylasındaki şenlik alanına geldi. Çift burada eğlenirken, arkadaşları yanlarında getirdikleri "Sevgilim, Benimle Evlenir misin" yazılı pankartla şenlik alanına geldi. Şenlik organize komitesinden alınan izinle sahneye çıkan Çağlayan Çula, şenliğe katılan 5 Bin kişinin arasında mikrofon aracılığı ile haykırarak Sevgilisi Zeynep Ekinci’ye Evlenme Teklifinde bulundu. Genç kız ise, erkek arkadaşının teklifini 'Evet' diye bağırarak kabul etti.

Şenlik alanının ortasında buluşan genç çift arkadaşları ve şenliğe katılanlar tarafından uzun süre alkışlanırken, teklifte bulunan Çağlayan Çula, teklifini kabul eden Zeynep Ekinci’ye yüzük taktı. Ardından arkadaşları ile hatıra fotoğrafı çektiren genç çift, şenlik alanındaki, eğlencelerine devam etti.









Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.