Babasını bıçakladı

Babasını bıçakladı

İZMİR Karşıyaka’da 28 yaşındaki Ö.P., babası Muhsin P.’yi, ablasının işyerinin düzenlediği yılbaşı partisine gitmesine izin vermeyince karnından bıçakladı. Ağır yaralanan baba hastaneye kaldırılırken Ö.P. gözaltına alındı.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Pazarlama firmasında çalışan 28 yaşındaki Ö.P., ablasının işyerinin düzenlediği yılbaşı balosuna gitmek istedi.

Ablaya izin veren baba işçi emeklisi 68 yaşındaki Muhsin P., diğer kızı Ö.P.’yi ise göndermedi. Bunun üzerine Ö.P., sürekli alkol alıp, görme bozukluğu olan annesine ve kardeşlerine şiddet uyguladığı öne sürülen bu yüzden sık sık kavga ettiği babası Muhsin P. ile  tartışmaya başladı.

Çabalarına rağmen baloya gitmek için izin alamayan Ö.P., babası Muhsin P.’yi karnından bıçakladı. Kanlar içerisinde yere yığılan Muhsin P., gelen 112 ekibince olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polat’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Olayın ardından Ö.P.’de polis tarafından gözaltına alındı.

YAKINLARI İSYAN ETTİ

Ö.P.’nin babasını bıçakladığını duyan yakınları şaşkınlık yaşadı. Yakınları, Muhsin P.’nin alkol aldıktan sonra çocuklarına ve eşine şiddet uyguladığını, sonunda da böyle üzücü bir olayın yaşanmasına zemin hazırladığını öne sürdü. Polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü bildirildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.