Bağcılar'da kanlı baskın

Bağcılar'da kanlı baskın

Kardeşlerinin de içeride bulunduğu bir giyim mağazasına gelen saldırgan içeridekilere ateş açtıktan sonra intihar etti. Saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Kanlı baskının nedeni karşılıksız aşk çıktı.

 Bağcılar’daki bir gömlek imalathanesinde 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan kanlı baskının nedeni karşılıksız aşk çıktı. Baskını gerçekleştiren imalathane sahiplerinin üvey kardeşi Aziz Bozan (18), atölyede çalışan Zeynep Tosun (16) aşkına karşılık vermeyince dehşet saçtı. 

Olay Bozan Gömlek imalathanesinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Üvey ağabeylerine ait imalathanenin kesim atölyesinde çalışan Zeynep Tosun’u karşılıksız aşkla seven Aziz Bozan sinirli bir şekilde işyerine gelip Tosun’un yanına gitti. Konuşmak istediğini söyleyen Aziz Bozan, genç kızın “İstemiyorum, beni rahat bırak. Çalışıyorum, işim gücüm var” diye bağırması üzerine sinirlenip tokat attı.

ODADAKİ HERKESİ VURDU

Yerinden kalkan genç kız üst katta bulunan patronların odasına koştu. Yazıhanede bulunan evli ve 2 çocuk babası 32 yaşındaki Mehmet Bozan, 25 yaşındaki Abdullah Bozan ve 22 yaşındaki Şehmus Bozan bir taraftan ne olduğunu anlamaya çalışırken diğer yandan bağırarak içeri giren üvey kardeşleri Aziz Bozan’ı sakinleştirmeye çalıştılar. Ağabeylerinin “Şimdi git sakinleş, sonra gelip konuşursun. Gerekirse ailesinden isteriz” demesine rağmen Zeynep Tosun ile konuşmakta ısrar eden Aziz Bozan silah çekip dehşet saçtı. Aziz Bozan odadaki herkesi vurdu, sonra da kendi kafasına sıkarak intihar etti.

SON KURŞINI BAŞINA SIKTI

Olay yerine hemen polis ve ambulans çağırıldı. Ambulanslarla Bağcılar Medicine Hastanesi’ne ve Bağcılar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Abdullah Bozan, Mehmet Bozan ve Zeynep Tosun ile silahındaki son kurşunu başına sıkan Aziz Bozan hayatını kaybetti. Şehmus Bozan ise olaydan hafif yaralı kurtuldu. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.