Bağcılar'da katliam: 6 ölü 4 yaralı

Bağcılar'da katliam: 6 ölü 4 yaralı

Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde cinnet getiren baba çocuklarını, kardeşini, karısını ve son olarak da kendini vurdu.

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde cinnet getiren tekstil işçisi Engin Sargık, eşini, 7 çocuğunu ve kardeşini vurduktan sonra aynı silahla intihar etti. Katliamda olay yerinde hayatını kaybeden üçü çocuk 4 kişinin dışında, hastaneye kaldırılan 2 çocuk daha kaldırıldıkları hastanelerde hayatlarını kaybetti.
ÇOCUKLARINI KARISINI KARDEŞİNİ VE KENDİNİ VURDU

Olay, Bağcılar Barbaros Mahallesi 6/1 Sokak'ta bulunan 9 numaralı Ümit Apartmanı'nda saat 23.40 sıralarında meydana geldi. Tekstil işi ile uğraşan Engin Sargık (36), henüz bilinmeyen bir sebeple evde aile bireyle kavga etti. Kavganın ardından cinnet getiren baba Engin Sargık, ruhsatsız silahına sarılarak eşi Sacide Sargık (39) ve kardeşi Bayram Sargık ile yatakta uyuyan çocukları Suzan (18), Sevda (15), Salih (17), Abidin (5), Erhan (8), Ercan (9) ve Gülcan Sargık'a (14) kurşun yağdırdıktan sonra, silahındaki son kurşunu da kendi kafasına sıkarak intihar etti. Olayda Suzan, Sevda ve Salih isimli çocuklar ile Bayram Sargık olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan baba Engin Sargık ile eşi Sacide, çocukları Abidin, Erhan, Ercan ve Gülcan çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
2 ÇOCUK HASTANEDE ÖLDÜ

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 14 yaşındaki Gülcan Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 5 yaşındaki Abidin Sargık ise Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen sabaha karşı hayatını kaybetti.

UYURKEN KAFALARINA SIKTI

Cumhuriyet Savcılığı'nca evdeki cesetler üzerinde yapılan incelemelerin ardından cenazeler, polis eşliğinde kapsamlı otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
İlk bilgilere göre çocukların uyurken yataklarında başlarına sıkılan kurşunla öldürüldüğü iddia edildi.
6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Polis, 6 kişinin hayatını kaybettiği olay ile ilgili muhtemel bir gerginliğe karşı mahalleye çevik kuvvet polisi sevk ederek önlem aldı.

Olay ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
ÖLÜ VE YARALILARIN KİMLİKLERİ

Engin Sargık 1956 doğumlu. (yaralı)
Sacide Sargık 1974 doğumlu (yaralı)
Sevda Sargık 1997 doğumlu (öldü)
Salih Sargık 1995 doğumlu (öldü)
Erhan Sargık 2004 doğumlu (yaralı)
Ercan Sargık 2001 doğumlu (yaralı)
Abidin Sargık 2007 doğumlu (öldü)
Gülcan Sargık 1998 doğumlu (öldü)
Bayram Sargık 1983 doğumlu (öldü)
Suzan Sargık 1994 doğumlu (öldü)

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.