Bakan Hafta Sonu Rize`de

Bakan Hafta Sonu Rize`de

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç`ın bu hafta sonu Rize`ye bir çalışma programı yapacağını söyledi

Kalkan; Bakan Sayın Kılıç’ın Rize ilimizdeki yatırımları ve tesisleri yerinde inceleme ziyareti nedeniyle, Sayın Valimizin bilgi ve talimatları doğrultusunda, İl Müdürlüğümüz olarak yoğun bir çalışma temposu içerisinde bulunmaktayız. Sayın Bakanımızın Rize ziyaretinden büyük sevinç ve mutluluk duymaktayız. 

Bu arada, Çaykurspor Kulübü Rafting ve Kano branş sorumlusu ve Çaykur Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Ahmet Zenginbal ve Çaykurspor Kulübü Müdürü Bayram Ali Kavalcı tarafından ziyaret edilen, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan’a, Çaykurspor kulübü sportif branşlar hakkında bilgi veren Rafting ve Kano Sorumlusu Ahmet Zenginbal, “Çaykur Genel Müdürümüz Sayın Sütlüoğlu, Rafting sporunu Rize’miz ve ilçelerine kazandıran ilk isimlerden birisidir. Dereleriyle ünlü Rize’mizde bu yıl Rafting ve kano sporunda yurt içi ve yurt dışında başarılar elde etmiş olan çok sayıda profesyonel sporcularımızın 2012 sezonu müsabakalarına yönelik, Türkiye Kano Federasyonunun bu sezon için sporcularımızın lisansları, vizeleri, tescil ve akreditasyon hazırlıklarının tamamlanması, federasyon tarafından yeniden oluşturulan talimatlarla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. İl Müdürümüzün belli bir plan ve program dahilinde sporcularımızın gerek malzeme ve gerekse antrenmanları için sağlayacağını desteklere şimdiden teşekkür ediyoruz.”dedi.

İl Müdürü Ömer Kalkan,” Çaykurspor kulübümüzü bölgemizin köklü ve geçmişi birçok spor branşlarında ve bilhassa rafting ve sonardan da kano sporlarında ülke genelinde başarılar elde etmiş, kendisini kanıtlamış profesyonel ve kurumsal bir kulübümüzdür. Bu spor adalında Çaykur olmazsa olmazlarımızdandır. Bu sezonda kendilerinden yeni başarılar bekliyoruz. Kendilerine bu yılkı çalışmalarında her türlü desteği vereceğiz.”dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.