Bakan Hayatı Yazıcı Böyle Düştü

Bakan Hayatı Yazıcı Böyle Düştü

Kar üzerinde yürümekte güçlük çeken Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'ya korumaları destek verdi.

   Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, kayak tesisi yapılması planlanan Rize'nin Çamlıhemşin İlçesi Ayder Yaylası'nda incelemelerde bulundu. Her iki bakan Ayder Yaylası'nda bu yıl 5. düzenlenen Kardan Adam Şenliği'ne de katıldı. Şenlik alanında sabahtan itibaren ziyaretçiler kaydığı için bakanlar ve beraberindekiler zemin üzerinde yürümekte bir hayli zorluk çekti. Korumalar düşmemeleri için bakanların kollarına girdi. Ancak, korumaların tüm uğraşısına rağmen kaygan zemin üzerinde Bakan Yazıcı ayakta zor durdu.


  Bakan Suat Kılıç ise taraftarların hazırladığı bir sürprizle karşılaştı. Kılıç ile fotoğraf çektirmek istediklerini belirten kişiler fotoğraf çektirirken Fenerbahçe takımını simgeleyen bayrak açtılar. Kılıç bunun üzerine şenlik alanında bulunan bir Trabzonspor taraftarını da yanına alarak her iki takım taraftarları ile aynı anda fotoğraf çektirdi.
Şenlik alanında yapılan konuşmalarda Davos ile Ayder arasında benzetmeler yapıldı. Kılıç, yaptığı konuşmasında benzetmelere atıfta bulunarak, "Davos benzetmesi yapmak Ayder'e haksızlık olur. Burası Davos'tan çok daha güzel. Bundan sonra Davos benzetmesi yapmıyoruz. Biliyorsunuz sayın başbakanımız artık Davos'a gitmeyeceğini söylemişti. Ama Ayder'e gelecek. Başbakanımız Ayder'e gelmeden biz bakanları Ayder'in ne eksiği varsa gidereceğiz" dedi.
   Bakanlar daha sonra kayak tesisinin yapılması planlanan arazide incelemede bulundu, bürokratların ve siyasilerin katılımı ile gerçekleşen planlama toplantısına katıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.