Bakan Hayati Yazıcı Rize`de

Bakan Hayati Yazıcı Rize`de

Gümrük ve Ticaret Bakanı Ak Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı Rize`de.

GÜLHAN ATABEK ÇAY TV HABER

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere bugün sabah saatlerinde memleketi Rize’ye gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Ak Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı ilk olarak Rize Üniversitesine ziyaret gerçekleştirdi.
Üniversite sosyal tesislerinde düzenlenen kahvaltının ardından Bakan Yazıcı, buradan beraberinde Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Ak Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar Bölge ve daire müdürleriyle beraber Rektörlük binasında yapılan toplantıya katıldı.
Bakan Yazıcı,Rize’de yürütülen Çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Basına kapalı gerçekleşen toplantıda Afetten Kentsel dönüşüme, Karayollarından Dere ıslahlarına, Eğitimden Sağlığa kadar Rize’nin genelini ilgilendiren çalışmaların anlatıldığı,şehir için önemli kararların alındığı öğrenildi.
Toplantı sonrası Bakan Hayati Yazıcı, İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Kongresi'ne katıldı. Kongrede partililere hitap eden Yazıcı, merkezine insanı yerleştiren AK Parti'nin kimliğinin muhafazakar demokrat olduğunu söyledi.Konuşmasında  terör konusuna da değinen Yazıcı, Türkiye'nin en önemli sorunlarından birisinin 30 yıldır mücadele edilen terör olduğunu belirterek "Hiç kimse elinde silah, vatandaşı, aynı coğrafyada yaşadığı insanın can güvenliğini tehdit ederek bu devlete, bu hükümete bir şey yaptıramaz" dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.