Bakan Hayati Yazıcı Rize’de

Bakan Hayati Yazıcı Rize’de

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, memleketi olan Rize’nin Çayeli ilçesinde kendisine hediye edilen kemençeyi akortsuz olduğu gerekçesiyle akort yapılmak üzere iade etti.

İki gündür Rize’de bir dizi incelemelerde bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Çaykur ve Rize Belediyesi’nde gerçekleştirdiği planlama toplantılarının ardından doğum yeri olan Rize’nin Çayeli İlçesi’ne geçti. Yazıcı, burada Sosyal Güvenlik Kurumu Çayeli Şubesi’nin açılışını yaptı. Açılış töreninde konuşan Yazıcı, eskiden herkesin işlemlerini yapmak için ayrı ayrı kurumlara gitmek zorunda olduğunu belirterek kurumları birleştirip çalışanlara işlem kolaylığı sağladıklarını dile getirdi. Bakan Hayati Yazıcı ardından Habitat Gençlik Derneği tarafından organize edilen bir çok kurum ve kuruluşun desteklediği “Bilgisayar bilenler bilmeyenlere öğretiyor” Projesi'nin açılışını yaptı. Bakan Hayati Yazıcı proje ile özellikle kadın ve çocukların kısa sürede bilgisayar kullanımını öğreneceklerini söyledi.
Burada Bakan Yazıcı gibi Çayelili olan AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi, Yazıcı’ya bir kemençe hediye ederek çalmasını istedi. Kemençeyi eline alan Bakan Yazıcı çalmakta güçlük çekince akortsuz olduğu gerekçesiyle kemençeyi iade etti.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.