Bakan Hayati Yazıcı'ya Yumurtalı Saldırı

Bakan Hayati Yazıcı'ya Yumurtalı Saldırı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Ak Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı’ya üniversitede yumurtalı saldırıda bulunuldu.

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin düzenlediği 2011 Vergi Rekortmenleri ödül törenine katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’ya yumurta atan öğrenciler gözaltına alındı.

Bakan Yazıcı, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin düzenlediği 2011 Vergi Rekortmenleri ödül törenine katıldı. Konuşma yapmak için kürsüye gelen Bakan Yazıcı’ya, salonda bulunan bir grup öğrenci yumurta attı. Öğrenciler, gözaltına alınarak salondan çıkartıldı.

Daha sonra protestoyla ilgili konuşan Bakan Yazıcı, ”Kafalarını bilgiyle doldursunlar. En büyük sermayemiz bilgi. 'Bu kız öğrencimizi bırakın konuşsun, ne söyleyecekse söylesin’ dedim. Konuşması beni incitecek boyutta da olabilir. Sabırlıyız, ama yumurta atmak bir acizliktir. Buna üzülüyorum, üzüntüm bu. Dolayısıyla bu arkadaşlarla yakından ilgilenmemiz gerektiğini düşünüyorum” dedi.


İsimleri belli oldu

İzmir Ticaret Odası (İZTO) 2011 Vergilendirme Dönemi ödül töreninde Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'ya yumurta atan öğrencilerin kimlikleri belli oldu.

İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde gerçekleşen ödül töreninde konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Bakan Yazıcı'ya yumurta atan öğrencilerden ikisinin Dokuz Eylül, birinin de İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencisi olduğu belirlendi. Gözaltına alınan öğrencilerin adlarının Uğur G., Seval E., Cihan G. olduğu bildirildi.









Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.