bakırcı ve demirtaş deniz sezonunu kapadılar

bakırcı ve demirtaş deniz sezonunu kapadılar

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş geleneksel hale getirdikleri özel günlerdeki deniz sefasını 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda gerçekleştirerek 2011 yüzme günlerini sona erdirdi

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş geleneksel hale getirdikleri özel günlerdeki deniz sefasını 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda gerçekleştirerek 2011 yüzme günlerini sona erdirdi.

Yüzmenin ardından açıklamada bulunan Başkan Bakırcı, "Turizm cenneti olan Rize'mizde göreve geldiğimden bu yana her yıl 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında yüzme mevsimini açar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında da yüzme mevsimini kapatıyoruz. Senenin yarısı denize girilen Rize'de Emniyet Müdürümüz Şammaz bey'le birlikte yüzdük. 19 Mayısta tekrar sezonu açmayı ümit ediyorum" dedi.
Denizin bize sunduğu imkanlardan yeteri kadar faydalanamadığımızı söyleyen İl Emniyet Müdürü Demirtaş ise açıklamasında "Başkanımızla birlikte gelenekselleştirdiğimiz ve  sağlıklı yaşam için çok önemli bir spor olan yüzmede malesef bu yıl sezonu kapatıyoruz. Kış şartları yavaş yavaş kendini gösterdiğinden bizde bundan sonra gelecek sezonu beklemek zorunda kalacağız" dedi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.