Bakırcı: Yıkım kararından vazgeçmem

Bakırcı: Yıkım kararından vazgeçmem

Bakırcı:Kanunun Verdiği Bütün Hakları Kullanacağız.

Kaleyi arkaları su bastığı zaman boğulacak insanların sorumluluğunu ben almam kimsede almaz,kendirızasıyal çıkanlara imkanlarımızı paylaşırız,mahkemeye giden mahkemeden yer bekler…..

Bu sözler başkan Bakırcı tarafından kurtuluş ilköğretim okulu yanında dere yatağı üzerinde bulunan ve yıkılması gündeme gelen  dükkanlar için söylendi.
Dün görüşlerine başvurduğumuz işyeri kiracıları hak kaybına uğramadan bu işler çözülmeli derken kimileri de mahkemeye gideriz restini çekmiş ama mikrofonlarımıza konuşmamıştır.

Konu hakkında Çay TV Mikrofonlarına açıklama yapan Rize Belediye başkanı Halil Bakırcı acı reçeteyi kabulleneceğiz herkes fedakarlık gösterecek bizim gönlümüz arzu eder ki uzlaşı içinde sorunu çözelim ama yargıya gidenlerden yargıdan kendilerine yer beklerler açıklamarı ile oradaki yıkımda kesin kararlı olduklarını söyledi.

Bakırcı dükknaların il defterdarlığına ait olduğunu orada kimse nin hak sahibi olmadığını dile getirerek  oralarda yıkım kesinlikle olacak kiracılarla uzlaşı içinde bunu yapmak en büyük gayretimizdir dedi.

Başkan Bakırcı Reşadiye Zihni Derin İlköğretim okulu içinde yazı yazacağını ya okulun orda kaldırılması gerektiğini yada yıkılıp zemin katları nın yükseltilmesi gerektiğini oradaki olası olumsuzlukları da kimse nin üstlenemeyeceğini sözlerine ekledi.

Bakırcı yaptığı bu açıklamalar ile dere üzerlerinde yer alan dükkanaların yıkılması konusunda beldiye olarak kararlı olduklarını bundan asla geri adım atmayacaklarını sözlerin eklemiş oldu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.