Bakırcı, Yıkmaktan Beter Etti

Bakırcı, Yıkmaktan Beter Etti

Mahkeme kararı olduğu için dere yatağındaki dükkanı yıkamayan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, öyle bir şey yaptı ki dükkanı yıkmaktan beter etti.

Rize`de yaşanan sel afetinden sonra kapatılan dere üzerlerinin açılması için çalışma başlatılırken dere yatağı üzerinde yapılan bazı binaların yıkımı gerçekleşti.

Rize Belediyesi, Değirmendere üzerinde yapılan 18 dükkandan 17`sinin yıkımını daha önce gerçekleştirmişti. Ancak, Recep Ali Derman konuyla ilgili Rize İdare Mahkemesi`ne dava açarak dükkanının yıkımını durdurunca 1 dükkan yıkılamamıştı. Rize Belediyesi, mahkeme kararıyla yıkım durdurulduğu için bu derenin üzerini açamıyordu.

İlginç yöntemleri ile dikkat çeken Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı bugün öyle bir şey yaptı ki dükkanı yıkmaktan beter etti. Bakırcı, dükkanın çevresinde bulunan Rize Belediyesi`ne ait alanların yıkımına başladı. Recep Ali Derman`a ait dükkanın çevresi yıkılarak açıldı. Dükkan ise derenin içerisinde kala kaldı.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, mahkeme kararına uyduklarını ve dükkanı yıkmadıklarını belirtti.

Recep Ali Derman ise belediyeye ateş püskürdü. Derman, kendisine yapılanı terör olarak nitelendirip Bakırcı`yı eleştirdi. Derman, Bakırcı hakkında dava açacağını belirtti.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.