Balıkçılar Rize Protokolünü Ağırladı.

Balıkçılar Rize Protokolünü Ağırladı.

Gündoğdulu balıkçılar geçtiğimiz akşam Rize protokolüne ziyafet verdi. Gün boyu tutmuş oldukları balıkları Rize Protokolüne ikram eden Gündoğdulu balıkçılar daha sonra hep birlikte ÇaykurRizespor futbol müsabakasını izlemek üzere Yeni Şehir Stadyumuna gittiler.

ize protokolünü Gündoğdu’ya davet eden balıkçılar gün boyu tutmuş oldukları balıkları Gündoğdu limanında bağlı duran Rize Belediyesine ait “Dursun Reis” isimli vapurda protokol’e ikram ettiler. Ç.Rizespor – Boluspor karşılaşması öncesi verilen akşam yemeğine; Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Garnizon Komutanı Jand. Alb. Turhan Talu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Milli Savunma Bakanı Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Ak Parti Gündoğdu Belde Başkanı Bilgin Kopuz, Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, Rizespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Armatör Halim Mete ve Gündoğdulu balıkçılar katıldı.

            Yemek sonrası Gündoğdulu balıkçıların yapmış olduğu bu jest’ten çok mutlu olduğunu  dile getiren Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı; “Bu yemeği Gündoğdu Limanında geleneksel hale getireceğiz. Her  Çaykur Rizespor maçı öncesi burada toplanarak stadyuma gideceğiz. Bu şehrimiz için bir olmak beraber olmaktır” dedi.

            Heyet daha sonra hep beraber Çaykur Rizespor – Boluspor karşılaşmasını izlemek üzere Rize Yeni Şehir Stadına hareket ettiler.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.