Barajda 2 çocuk cesedi bulundu

Barajda 2 çocuk cesedi bulundu

Konya'daki Sille Barajı'nda 2 çocuğa ait ceset bulundu.

Konya'da bir çoban tarafından Sille Barajı'nda 3 yaşındaki Esme Zehra Pay ve 5 yaşındaki ablası Ayşe Çağlayan Pay'ın cesedi bulundu. Baraja birlikte geldikleri belirtilen babaları Ali Pay ise kayıp.
DALGIÇLAR BÖLGEYİ TARAYACAK

Suyun akıntısına kapılmış olabileceği tahmin edilen kayıp olan Pay'ın bulunması için dalgıçlar tarafından barajda arama kurtarma çalışması başlatılacak.

Olay, bugün saat 08.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Sille Mahallesi Sille Barajı'nda meydana geldi. Baraj çevresinde koyun otlatan 31 yaşındaki çoban Mustafa Urgun, barajın kenarından geçerken su yüzeyinde cisim olduğunu gördü. İlk etapta oyuncak olduğunu sanan Urgun, suya yaklaştığında 2 çocuk cesedi olduğunu fark etti. Durumu hemen polise bildirdi.
ABLA-KARDEŞ

Olay yerine gelen polis, barajın kıyısında 2 çift çocuk terliği, 1 çiftte yetişkin bir erkeğe ait terlik ile atlet buldu. Yapılan incelemede çocukların Esme Zehra Pay ve ablası Ayşe Çağlayan Pay olduğu saptandı.

Merkez Karatay ilçesinde oturan Ali Pay'ın, iddiaya göre dün kızları Esme Zehra Pay ve Ayşe Çağlayan Pay ile birlikte gezmek için evden ayrıldığı, gece eve dönmeyincede eşi Ayşe Pay'ın polis merkezine gidip kayıp müracaatında bulunduğu belirtildi. Barajın kıyısına yakın su yüzeyinde bulunan iki kardeşin cesedlerinin çıkartılması için dalgıç ekipleri bekleniyor. Akıntıya kapılmış olduğu tahmin edilen kayıp olan Ali Pay'ın ise bulunması için barajda arama kurtarma çalışması başlatılacak. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.