Başbakan Erdoğan Hemşehrilerine seslendi

Başbakan Erdoğan Hemşehrilerine seslendi

Kurban bayramı tatilini geçirmek için baba ocağı Rize’ye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan öğle saatlerinde çıktığı evinden hareket ederek merkezde kurulan bayramlaşma çadırına gelerek burada protokol üyeleri ve hemşerileri ile bayramlaştı.

TOGAY MURATOĞLU ÇAY TV HABER

Aşırı izdihamın yaşandığı bayramlaşmanın ardından hemşerilerine hitap eden Erdoğan Van depremi sonrası yapılan eleştirilerin demagoji olduğunu ifade ederek Van’ı yalnız bırakmadık asla da yalnız bırakmayacağız açıklamasında bulundu.
Kendilerinin dertli olduğunu efendilik yapmaya değil hizmetkarlık yapmaya geldiklerini dile getiren Erdoğan pkk ya yönelik operasyonların devam edeceğini kck operasyonları konusunda ise açıklama yapanların teröre bilerek veya bilmeyerek destek verdiklerini söyledi.
Sözü Rize’de 24 eylül de meydana gelen sel felaketine getiren Erdoğan hayatını kaybeden hemşerime Allahtan rahmet diliyorum zararların karşılanacağını söylemiştik sadece Rize valiliğine eski parayla 15 trilyon gönderdik zararlar karşılanacak ama buradan şunu da söylemek istiyorum dere yataklarına ev yapmayalım dersler çıkaralım buralardan ifadeleri ile bundan sonrası için radikal kararlar alacaklarını söyledi.
Erdoğan uyarılarını yaparken Rize yöresel şiveyi kullanmasını dikkatlerden kaçmadı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.