Başbakan Hemşehrileriyle görüştü

Başbakan Hemşehrileriyle görüştü

Kurban Bayramı tatilini memleketi Rize'de geçiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tatilin son gününü hemşehrileriyle geçirdi.

Babasının köyü Dumankaya'ya giden ve akrabalarıyla bayramlaşan Başbakan Erdoğan'a yol kenarında sohbet ettiği hemşehrileri, "Bayramın kutlu olsun. Başumuzdan eksuk olmayasun" dedi.

Bayram tatilinin son gününde öğle saatlerinde Güneysu Merkez Mahallesi'ndeki villasından çıkan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, babasının köyü olan Dumankaya Köyü'ne gitti. Dumankaya Merkez Cami'nde öğle namazını kılan Başbakan Erdoğan, daha sonra cami önünde vatandaşlarla sohbet etti. Başbakan, vatandaşların isteklerini kırmayarak herkesle tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. Erdoğan'ın korumaları da çocuklara Oyuncak dağıttı.

Baba evine geçerek bir süre oturan ve amcasının oğlu İsmet Erdoğan'la sohbet eden başbakan, daha sonra ağabeyi Hasan Erdoğan'ın mezarını da ziyaret ederek dua okudu.

Dumankaya Köyü'nde yol kenarında aralıklarla bekleyen hemşehrilerinin isteklerini de kırmayan ve hemen her grubun yanında durarak aracından inen Başbakan Erdoğan, yine fotoğraf çektirme tekliflerini geri çevirmedi.

Vatandaşlarla sohbeti sırasında yaşlı bir adamın Başbakan Erdoğan'a, "Ha bu benum uşagun kulağini bir çek" demesi de kameralara yansıdı.

"BAŞUMUZDAN EKSUK OLMAYASUN"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la sohbet eden hemşehrileri, "Hoş geldinuz deduk, başsağlığı dileduk. Başumuzdan eksuk olmayasun deduk. Havadan Sudan konuştuk. Başbakanumuz bir tanedur" dediler.

Erdoğan, Dumankaya Köyü ziyaretinin ardından Güneysu ilçe merkezinde TOKİ tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapımına devam edilen binaları inceledi, ardından da evine döndü. Erdoğan'ın akşam saatlerinde Rize'den ayrılacağı ifade edildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.