Başbakanın Rize'deki Temsilcisisiniz

Başbakanın Rize'deki Temsilcisisiniz

AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim, Ak Partili kadınlara hitaben yaptığı konuşmada Başbakanımızın Rize'deki temsilcisi olduklarını ve vatandaşlarımız O'nun şefkatini sizde görmeli" dedi.

AK Parti Rize Kadın Kolları Teşkilatına Bağlı bütün mahalle ve köy kadın kolları temsilcileri İl Kadın Kolu Başkanı Nuran Alim Başkanlığında AK Parti Merkez İlçe Konferans Salonunda bir araya geldi.

İl teşkilatının Rize genelinde yürüttüğü çalışmalara yönelik değerlendirmelerin yapıldığı toplantıya bütün teşkilat üyeleri katılırken Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İl Teşkilat Başkanı Hakan Gültekin, mahalle ve köy kadın kolları başkanları katıldı.

AK Parti Merkez İlçe Binası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda teşkilatına seslenen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim, partinin kadın kolunun mahalle ve köy temsilcilerinin, bulundukları mahallede bayanlara yönelik olan çalışmaları yapmakla mükellef olduklarını belirterek, ''O mahallenin bayanları, benim temsilcimi gördüğü zaman genel başkan ve başbakanımızın şefkatinden, yardım severliğinden, halkı kucaklayışından bir parça görmesi lazım. Bu parçayı özellikle hanım kardeşlerimizin çok iyi gösterdiğine inanıyorum'' dedi.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı toplantıda yaptığı konuşmasında belediyenin Rize’de yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verirken kadınların hem toplum hem de teşkilat için önemli hizmetler ürettiklerini ve bunun her zaman destekçisi olduklarını vurguladı. 

 

Toplantıya katılan İl Teşkilat Başkanı Hakan Gültekin kadınlara seslenirken, AK Parti teşkilatı olarak kadınları son derece önemsediklerini ve teşkilat çalışmalarında kadınların gösterdikleri özverili çalışmaların takdiri hak ettiğini belirtirken, başkalarının lafta çok şey yapıp icraatta sıfırda kaldığını oysa bütün teşkilat olarak kendilerinin konuştukları her şeyi hayata geçirdiklerini vurguladı.

 



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.