Başkan Bakırcı herkesi güldürdü

Başkan Bakırcı herkesi güldürdü

Jandarma Albay Turhan Talu onuruna verilen yemekte Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı öyle bir espri yaptı ki salondakiler adeta gülme krizine girdi.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ankara’ya ataması gerçekleşen Rize İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Turhan Talu onuruna Yakamoz Restaurant'ta düzenlediği yemekte Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı konuşmasında öyle bir espri yaptı ki salondakiler adeta gülme krizine girdi.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, iftar programında düzenlenen gecede yaptığı konuşmada Jandarma Albay Turhan Talu’nun Rize’de bulunduğu 3 yıl boyunca bir belediye başkan adayı gibi çalıştığına vurgu yaparak “Bir ara çok korktum. Sandım Sayın Talu belediye Başkanlığına aday olup bana rakip olacak. Allah’tan tayini çıktı da kurtardım” dedi. Salonda bulunanlar Bakırcı’nın bu sözlerinden sonra gülme krizine girerken salonda alkış tufanı koptu.

İşte Bakırcı’nın salonu kahkahaya boğan o sözleri: Belediye başkanlığı dönemimde Albay Turhan Talu çalıştığım 4. komutan oldu. Albay, esnafla ilişkisi, kişiliğiyle sanki hergün bir belediye başkanı adayıymış gibi Rize için çalışarak esnafla Rizelilerle iç içe oldu. Bir ara çok korktum belediye başkanlığına aday olacak bana rakip olacak diye. Allah’tan tayini çıktı da kurtardım. Bu veda yemeğinde Albay Turhan Talu’ya gittiği yerde başarılar dilerim.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.