Başkan Bakırcı'ya Muhtarlardan Ziyaret

Başkan Bakırcı'ya Muhtarlardan Ziyaret

Bursa Yıldırım ilçesi Mahalle Muhtarları Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'yı makamında ziyaret etti.

Bir haftalık Karadeniz seyahati kapsamında Rize'ye gelen Bursa Yıldırım İlçesi muhtarları Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'yı makamında ziyaret ettiler.

Muhtarlarla makamında bir araya gelen Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı; " Muhtarlar bakıldığında iş yapmıyor gibi görünüyorlar ama muhtarlarımız her şeyimizdir. Vatandaş dilekçe yazacak olsa muhtara gidecek, resmi işlemlerde muhtarlarımıza gidiyor. Mahallelerdeki sıkıntıları bizlere onlar iletiyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi gezi organizasyonunu iyi keşfetmiş. Muhtarlarımızın farklı illeri gezmesi güzel bir şey, bursaRizelilerinde yoğun olduğu bir ilimizdir. Orada görev yapan muhtarlarımızı misafir etmek bizleri memnun etmiştir" dedi.

Yıldırım ilçesi muhtarları olarak Karadeniz gezintisinde bulundukları kaydeden Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Şener; " altı ayda bir muhtar arkadaşlarımızla beraber Türkiye genelinde farklı illeri geziyoruz. Bu hafta Karadeniz gezisine çıktık. Gezi çerçevesinde Ordu ve Trabzon Belediyelerini ziyaret ettik. Bugünde sizin misafiriniz olduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe'nin selamını sizlere getirdik. Bizleri makamınızda kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz" dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Şener, Belediye Başkanı Bakırcı'ya Bursa'nın meşhur ürünlerinden olan kestane şekeri ile armut hediye etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.